hu en
2012. Március 11. 08:31  -  Németh Zoltán
Kiállítások miatt maradtunk pont nélkül

A Videoton FC-Felcsút U19 és U17 három piros lapot kapott a PMFC elleni meccseken, így a vendégek örülhettek.

Videoton FC-Felcsút U19 - Pécsi MFC U19 1-2 (0-1)
A sóstói bajnokin a látogatóknak sikerült jobban kezdeniük, a pécsi gárda a 13. percben megszerezte a vezetést. csapatunk természetesen nagy energiát fektetett az egyenlítés kiharcolásába, ami végül a 68. percben sikerült is, a házi góllövőlistát vezető Hosszú Péter vette be a PMFC kapuját, támadónknak ez volt a szezonban a kilencedik találata. Úgy tűnt, a döntetlennel ér véget a fehérvári bajnoki, ám a 83. percben egy szabálytalanság után kapusunkat, Csala Róbertet kiállította a játékvezető, az estet követő büntetőből pedig a Pécs eldöntötte a három pont sorsát.

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.
 

Videoton FC-Felcsút U17 - Pécsi MFC U17 0-1 (0-0)
Mindössze egyetlen gól döntött az U17-es bajnokin, a találkozóra kilátogató nézők sajnos kiállításból többet láthattak, mint gólból. Az első félidőben, a 38. percben Vas Ádám kapott piros lapot, csapatunk így hiába rohamozta nagy erőkkel az ellenfél kapuját, rúgott gól nélkül, létszámhátrányban várhatta a folytatást. A pécsiek az 56. percben kihasználták emberelőnyüket,, két perc múlva ráadásul Cseszneki Richárd is mehetett zuhanyozni, kettős emberhátrányba került a Vidi U17. Ez már túlságosan nagy terhet rakott csapatunk vállára, az utolsó 30 percben nem tudtunk kiegyenlíteni, a PMFC U17 így három ponttal térhetett haza.

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

CÍMKÉK
hazai mérkőzés utánpótlás vereség
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek