hu en
2013. Január 31. 12:30  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
FELKÉSZÜLÉS
Győzelem és döntetlen a HLSZ Kupában

A 19 évesek 3-0-ra nyertek, a 17 évesek 1-1-es döntetlent játszottak a Vác ellen. Az U10 tornát nyert Ménfőcsanakon.

A Sóstói Stadion két műfüves pályáján egy időben rendezték szombaton a HLSZ Kupa harmadik fordulójának mérkőzéseit, U19-es és U17-es csapataink a Vác korosztályos gárdáit fogadták. Csucsánszky Zoltán együttese Klémán, Gárber és Havasi góljaival 3-0-ra nyert, Müller Csaba fiai pedig Schiller góljával 1-1-es döntetlent játszottak. A kupa számunkra utolsó játéknapja február 2. lesz, amikor a Kecskemét látogat Székesfehérvárra.

A nem versenyző korosztályok folyamatos vendégei különböző tornáknak a téli felkészülés alatt. A 9 évesek Siófokon szerepeltek, ahol másodikak lettek, a 10 évesek (két csoportra bontva) Ménfőcsanakon és az ausztriai Ritzingben léptek pályára, és az első illetve a negyedik helyet szerezték meg. Az U11 (szintén két csoportra bontva) Siófokon és Ritzingben játszott, mindkét helyen ötödikként végeztek.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek