hu en
2012. Február 09. 07:08  -  Németh Zoltán
Parketten a VUK tehetségei

Február 11-én kerül megrendezésre a Videoton Utánpótlás Kupa Farsangi Tornája a VOK-ban.

A Videoton Oktatási Központban reggel 9-től pattog majd a labda, a VUK ifjú tehetségei ezúttal is három korosztályban mérik össze tudásukat. A 7, 9 és 11 évesek tornáján a sorozat 5 körzetének (Bozsik-program, Csákvár, Enying, Dunaújváros, Székesfehérvár) 2-2 válogatottja szerepel majd, a fiatalok számára így egész napos programot jelent a Farsangi Kupa.
Február második hétvégéjén a Videoton Utánpótlás Központ is teremtornákat rendez a Köfém Sportcsarnokban. Szombaton reggel a Wollek Tibor Emléktorna meccseivel indul a program, a Vidi 2002-es korosztályának csapatai a Task, a Győri ETO, a Hévíz, a Ménfőcsanak, a Siófok és a Lurkó UFC tehetségeivel meccselnek. 14 órától a 2004-ben születettek az Ispaics Tibor Emléktornán vehetnek részt, itt a Vidi két csapata mellett a Siófok, a Task, a Kozármisleny és a Győri ETO mérkőzik meg egymással.
Vasárnapra is marad két torna, délelőtt a 2003-as születésű gyerekek a Szalmásy Tamás Emléktornán vesznek részt, a Videoton itt a Siófok, a Task, a Ménfőcsanak és a Kozármisleny fiataljait látja vendégül. Délután, 14 órakor kezdődnek a Májer Lajos Emléktorna meccsei, melyen 2001-es csapataink többek között a móri, a váci és a győri fiatalokat látják vendégül, vagyis a hétvége szinte minden percében pattog majd a labda Székesfehérváron!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek