hu en
2011. Október 20. 08:42  -  Wéninger Ákos
"A három pontért megyünk Győrbe, ez nem is kérdés"

Tomas Tujvel tavaly májusban, Győrben mutatkozott be a magyar élvonalban.

Nem is mindennapi körülmények között, hiszen ritka az, hogy a bajnokság utolsó - mindent eldöntő - mérkőzésén mutatkozzon be a csapatba egy kapus, azonban Sebők Zsolt vállsérülése miatt Tujvel került a kezdőbe azon a mérkőzésen, melynek tétje a bajnoki cím volt.

"Emlékszem az első NB I-es meccsemre, hogy is felejthetném el? Egyrészt örültem annak, hogy bemutatkozhatok a magyar bajnokságban, azonban örömömet beárnyékolta, hogy Zsolti a szezon végén olyan sérülést szenvedett, ami miatt nem állhatott a csapat rendelkezésére. A mérkőzésen igyekeztem minden tudásommal segíteni a csapatot, hiszen a bajnoki cím volt a tét, és úgy érzem, nem is ment rosszul a védés, azonban egy szerencsétlen góllal végül kikaptunk, ami egyben azt is jelentette, hogy lecsúsztunk az aranyéremről." - emlékezett vissza 2010. májusára csapatunk kapusa.

 

A 2011/2012-es szezonban, csapatunk minden bajnoki mérkőzése Tujvel nevével kezdődött, tehát most már nagyobb NB I-es rutinnal tér vissza Győrbe a Vidivel szlovák kapusunk.

"Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk vasárnap délután. Azonban mi a három bajnoki pontért utazunk Győrbe, nem is gondolunk másra, csak a győzelemre. Bízom benne, hogy ahogy a korábbi győri meccseinkre, ezúttal is sok szurkoló kísér el minket, és a lefújás után együtt ünnepelhetjük a Vidi győzelmét."

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek