hu en
2010. Május 13. 09:21  -  Wéninger Ákos
Farkas Balázs: "Bizonyos értelemben már fehérvári vagyok"

Csapatkapitányunk számára nagyszerű érzés, hogy vesztes meccs után is megtapsolták a szurkolók a játékosokat.

A szerdai szurkolói est két vendége Farkas Balázs és Polonkai Attila voltak. A játékosok egy jó hangulatú szurkolói esten vettek részt a zsúfolásig megtelt Club 1941-ben. Előljáróban leszögezte mindkét játékos, hogy a bajnokságnak még nincs vége, és a csapat arra készül, hogy a hátralevő 3 fordulóban 9 pontot szerezzen. Farkas Balázs ismét hangot adott annak, hogy nagyszerű érzés volt számára és az egész csapatnak, hogy még vesztett állásnál is, sőt vesztett meccs után is megtapsolták a szurkolók a játékosokat. Ezt követően a Vidi csapatkapitánya őszintén beszélt a múltról, az elmúlt öt évről, és a gondolatmenetet azzal zárta, hogy három NB I-es klubban játszott eddig, de a Vidiben töltötte a legtöbb időt, így bizonyos értelemben már fehérvári lett.
A csapat jövőjével kapcsolatban mindkét játékos egyetértett, hogy nehéz ősz elé néz a Vidi, hiszen remélhetőleg még versenyben lesz a csapat a nemzetközi kupában, de a mostani keret szűk ahhoz, hogy két helyen is eredményesen helyt tudjon állni a Videoton, ezért nagyon fontos, hogy a nyáron sikerüljön megerősíteni a Vidit.

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek