hu en
2023. Május 05. 09:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Torghelle Sándor 41 - Isten éltessen!

Egykori válogatott támadónk, későbbi pályaedzőnk ma ünnepli 41. születésnapját.

1982. május 5-én született Torghelle Sándor, aki 2012-2014 között szerepelt a Vidiben játékosként - 68 tétmeccsen 12 alkalommal volt eredményes. 2012-ben és 2013-ban ezüstérmes lett csapatunkkal, valamint részese volt a Vidi első EL-csoportkörös szereplésének 2012-ben. Ugyancsak ebben az évben megnyerte a Ligakupát és a Szuperkupát is együttesünkkel. 2021-2022 között pályaedzőként dolgozott klubunknál.

- Isten éltessen a 41. születésnapod alkalmából, amely ugyan nem kerek szám, de annyiban azért különleges lehet a számodra, hogy a 14-es kedvenc mezszámod megfordítva.

Köszönöm szépen a köszöntést, jól esik, hogy gondoltatok rám! Való igaz, hogy a 41. születésnapomban van egy kis számmisztika, de nem tervezek semmi különösebb ünneplést, családi körben fogok szülinapozni.

- Gondolom ez nem mindig volt így, van esetleg valamilyen emlékezetesebb szülinapi sztorid még játékos korodból?

Megmondom őszintén, biztos volt olyan születésnapom, amelyiken meccset játszottam volna, de arra most nem emlékszem, hogy melyik csapatomban és mikor fordult elő ilyen (Mi sem emlékeztünk rá, de megnéztük: Sanyi éppen a 30. születésnapján, 2012-ben kezdőként lépett pályára a Kecskemét elleni 2-0-ra megnyert mérkőzésünkön. Nézd meg a talállkozó részleteit a Vidipédián! - szerk). Arra viszont emlékszem, hogy volt olyan születésnapom, amikor barátokkal elmentünk ünnepelni és bár az a vendéglátóegység, ahova mentünk, épp zárva volt - de aztán végül kinyitott és tudtunk ünnepelni (nevet).

- Mivel foglalkozol manapság, mennyire része az életednek még a labdarúgás?

Benne vagyok a labdarúgásban, de jelenleg nem napi szintű a feladatom, nincsen főnököm, teljesen a magam ura vagyok és most ez így jó nekem. Ami szabadidőm van azt pihenéssel és a családommal tudom tölteni, ez pedig mindennél fontosabb számomra.

- Nem is hiányzik a labdarúgás? Nem játszol mondjuk öregfiúk bajnokságban?

Nem, mégpedig azért nem, mert ismerem magam annyira, hogy tudom, hogyha pályára lépnék bármilyen mérkőzésen, akkor ott nem tudnék félgőzzel focizni. Az meg nem hiányzik nekem, hogy ellenem akarja valaki az élete meccsét játszani és aztán véletlenül megrúgjak valakit, vagy engem rúgjanak meg (nevet). Barátokkal padbolozni gyakran eljárok és velük szoktam például három a három elleni meccseket is játszani, szóval a mozgásigényem ki van elégítve, ennél több nem is hiányzik nekem.

- Ahogy azt a közösségi oldalakon láttam, a Vidi-szurkolók nem felejtettek el Téged, a MOL Magyar Kupa-döntőjén néhány fehérvári drukker közös fotót készített veled.

Valóban, pár Vidi-szurkolóval összefutottam, pacsiztunk, váltottunk egy-két szót és készültek közös képek is, örülök, hogy nem felejtettek el Székesfehérváron.


(Kép forrása: Facebook)

Klubunk nevében boldog születésnapot kívánunk Torghelle Sándornak. Isten éltessen, "Air Sanyi"!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek