hu en
2023. Május 01. 12:24  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Sokan látogatták meg a Vidi-pontot és a VidiShopot a Sportmajálison

Az érdeklődők fociban, ügyességi játékokban és színezésben is kipróbálhatták magukat, valamint Stoplival is találkozhattak.

Székesfehérvár városa a Bregyó Sportközpontban rendezte meg hétfőn a Sportmajálist, melyen a kitelepült VidiShoppal és Vidi-ponttal is találkozhattak az érdeklődők.

10 órakor ért a helyszínre a felvonulás, melyen a Vidi leány- és fiú utánpótláscsapatai is részt vettek, klubunk zászlaját női felnőtt válogatott kerettag kapusunk, Terestyényi Anna vitte.

A VidiShop melletti gyereksarokban a kilátogató gyerekek különböző vidis színezőket próbálhattak ki, dekázó versenyen vehettek részt, akadálypályán és mini focipályán próbálhatták ki tudásukat, kapuralövéseket gyakorolhattak és a gyerekek legnagyobb örömére Stoplival is találkozhattak, sőt tetoválásokat is kérhettek kabalaállatunktól.

A kiváló időben, jó hangulatban megrendezett rendezvényen sokan látogatták meg a Vidi-pontot és vásároltak klubunk ajándékboltjában is, a szerencsések pedig belépőket nyertek a vasárnapi MOL Fehérvár FC-Mezőkövesd bajnoki mérkőzésre.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek