hu en
2023. Április 03. 09:17  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi II - Értékes pontszerzés Budaörsön

NB III-as csapatunk a második félidő közepén megszerezte a vezetést, a hajrában azonban egyenlíteni tudtak a hazaiak.

NB III Nyugati csoport, 2022-2023, Tavaszi szezon, 29. fordulóMeccs center 
1-1
(0-0)
Csillag 87
Budaörsi SC:
Kunsági -- Szamosi, Lami, Ferkó, Váradi (Horváth 46), Halácsi (Murai 66), Klausz, Hoszpodár (Soltész 77), Vida (Csillag 66), Gula, Erdey
Tóth Tamás Vid 73
MOL Fehérvár FC II:
Dala -- Ambach Arnold (Babos Bence 46), Kojnok, Molnár, Tóth Tamás Vid (Horváth 90), Urbán, Menyhárt (Horváth 83), Berekali, Husvéth, Gyenti, Csepregi (Lencsés 81)
2023.04.02. BudaörsBudaörsJátékvezetők: Papp ÁdámVrbovszki PálNagy Barnabás

Vasárnap délután Imrik László fiatal együttese a Bekő Balázs által irányított Budaörs otthonába látogatott. A mieink ezúttal a Dala - Gyenti, Urbán, Kojnok, Berekali - Molnár, Ambach, Husvéth - Csepregi, Tóth, Menyhárt tizeneggyel kezdték el a mérkőzést.

Az első 25 perc mezőnyjátékkal telt el, valamivel többet birtokolta a labdát a hazai együttes, de a kapuk nem forogtak veszélyben. A 26. percben Csepregi cselezett balról befelé, majd 17 méterről kapu mellé lőtt. A 41. minutumban Berekali beadását lőtte becsúszva kapu mellé Tóth Tamás Vid. A szünet előtti utolsó lehetőség a hazai együttes előtt adódott, Erdey egy csel után 13 méterről az oldalhálóba vágta a labdát.

A második félidő első fele hasonlóan telt, mint a mérkőzés első 25 perce, a labdát a Budaörs birtokolta többet, de sokáig egyik kapusnak sem akadt dolga. A 71. percben ismét a hazaiak fiatal támadója, Erdey veszélyeztetett, 14 méteres lövését Dala védte szépen. Két perccel később aztán sikerült megszereznünk a vezetést: Menyhárt ment el a jobb szélen egy szép cselt követően, majd hajszálpontosan adott középre, ahol érkezett Tóth Tamás Vid és öt méterről a hazai kapuba pörgette a labdát (0-1). 

A Budaörs nyomása fokozódott és a 87. percben egy szögletet követően a csereként pályára lépő Csillag Dárius fejelt közelről a kapunkba (1-1). A 90. percben Klausz beadása lecsúszott, viszont így lett veszélyes a kapunkra, a játékszer a bal kapufáról pattant ki, védőink pedig felszabadítottak, így végül maradt az 1-1.

A Vidi II legközelebb húsvét vasárnap délelőtt 11-kor a Csorna csapatát látja vendégül.

(A nyitókép a szerdai, ZTE II elleni mérkőzésen készült)

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek