hu en
2023. Március 22. 09:20  -  Óházy Bálint   -   molcsapat.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
Bartosz Grzelak: "A játékosoknak látniuk kell, hogy én dolgozom a legkeményebben a győzelemért"

Svéd vezetőedzőnk a molcsapat.hu-nak adott interjút, melyben edzői felfogásáról is beszélt.

Múlt szombaton, a Budapest Honvéd ellen első bajnoki mérkőzésén máris megszerezte első győzelmét a Vidi kispadján Bartosz Grzelak. A svéd szakember még a hétvégi találkozó előtt adott interjút a molcsapat.hu-nak, amiben arról beszélt: a legfontosabb tulajdonsága, amit a MOL Fehérvár FC szolgálatába állít, a győzni akarása és a magabiztossága.

“Azt akarom, hogy a játékosok egy emberként sorakozzanak fel mögém, ez pedig csak úgy lehetséges, ha mindig őszintén kommunikálok velük, és egyértelműen megfogalmazom az elvárásokat. Ezen kívül azt is látniuk kell, hogy én dolgozom a legkeményebben a győzelemért" - nyilatkozta.

“Támadó felfogású edző vagyok, mindig azt keresem, hol tudom megsebezni az ellenfelet - mondta futballfilozófiájáról Grzelak. - Mindig azt kérem a fiúktól, hogy támadják a labdát, helyezzék nyomás alá az ellenfelet és próbáljanak minél több helyzetet kialakítani. A legnagyobb baj, ami történhet, ha egy játékos elveszíti az önbizalmát. Ezt visszaépíteni az egyik legnehezebb feladat, de szerencsére megvan rá az ellenszer: győzni kell.”

Hozzátette, kisebb lépésekben gondolkozik előre, ezekhez pedig igyekszik minden segítséget megadni a játékosoknak.

“Nem szabad semmit túlkomplikálni, először egyszerűen, de célratörően kell futballoznunk. Kisebb, elérhető célokat kell magunk elé tűznünk, és ahogy épül a közös ház szintről-szintre, úgy lehet új dolgokat beépíteni."

A teljes interjút ide kattintva, a molcsapat.hu-n olvashatod el.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek