hu en
2023. Augusztus 18. 20:40  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: fehervarfc.hu
A két vezetőedző értékelte a PAFC - Fehérvár FC bajnoki mérkőzést

Bartosz Grzelak és Hornyák Zsolt nyilatkozott a lefújás után.

Bartosz Grzelak: 

"Nem kezdtük jól a mérkőzést, hoztunk néhány rossz döntést az elején. Jobban kell védekeznünk, nem szabad gólt kapni tíz percnyi játékot követően. Utána viszont erősek voltunk, úgy gondolom, mi voltunk a jobb csapat a pályán, kontroll alatt tartottuk a meccset, de a PAFC mindig veszélyes ellenfél. Láthattuk Colley személyében milyen veszélyes 9-ese van a felcsúti csapatnak. A második félidőben is jól játszottunk, a hazai csapat pedig szinte a semmiből szerezte meg a második találatát. A 16-oson belül kompaktabban kell védekeznünk, nem csak a védők feladata a védekezés, hanem csapatszinten kell jobban védekezni. Büszke vagyok a játékosokra, nem sok csapat tudott volna három vereséget követően ebben a helyzetben egyenlíteni a 95. percben. Ezt a nagyon jó mentalitást idén márciusban még nem láttam a játékosokon, a szurkolóink ezt várják el tőlünk, akiknek ezúton is köszönöm a lelkes buzdítást és a meccs utáni közös ünneplést. Amikor Kalmár Zsolt cserét kért, kicsit aggódtam, hiszen egyetlen edző sem örül annak, ha az egyik legjobbja lejön a pályáról, de szerencsére a kispadunkon is olyan jó játékosok vannak, mint például Pető Milán. Szerencsére a meccs után kiderült, hogy Kalmár Zsolt nem sérült meg, csak begörcsölt a lába, ezért kért cserét. Nagyon rég volt utoljára zsinórban három vereségem edzőként. Utálok veszíteni, azonban reálisan kell látni, hogy hol tartunk. Napról-napra látom a játékosok mentalitását az edzéseken és elképzelhetetlennek tartottam azt, hogy ma pont nélkül térjünk haza."

Hornyák Zsolt:

"Köszönöm a csapatomnak a mai mérkőzést! Az eredmény miatt ugyan szomorú vagyok, de a hozzáállásunk, a csapatmunka, a játék képe az extra volt a részünkről. A 8 perces hosszabbítást nem tartottam indokoltnak, de a mérkőzést az első félidőben eldönthettük volna a magunk javára. Több száz százalékos ziccert alakítottunk ki ellenfelünk kapuja előtt, ezeket értékesíteni kellett volna. Azt pedig, hogy az ellenfelünk mögénk kerüljön, hatékonyabban kellett volna megakadályoznunk. A Vidi egy erős kerettel rendelkező jó csapat, a jelenlegi helyezésük a tabellán nem tükrözi a valóságot, nagyon nehéz mérkőzést játszottunk a fehérvári csapat ellen. Még egyszer köszönöm a csapatomnak ezt a mai mérkőzést!"

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek