hu en
2023. Március 17. 10:29  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Christensen U21-es, Flores, Kodro és Stopira pedig felnőtt válogatott meghívót kapott

Március második felében valamennyi felnőtt válogatott játékosunkra tétmérkőzések várnak, míg Christensenék két felkészülési meccset játszanak a nyári U21-es Eb-re készülve. 

Fiola Attila és Nego Loic már korábban kézhez kapták meghívójukat a magyar válogatottba, most pedig külföldi játékosaink részére is megérkeztek a meghívók. 

Tobias Christensen a norvég U21-es válogatottal a nyári U21-es Eb-re készülhet, ahol majd Svájccal, Franciaországgal és Olaszországgal mérkőznek meg. A felkészülés jegyében március 25-én Hollandia, három nappal később pedig Portugália korosztályos válogatottja ellen játszik edzőmeccset a norvég U21-es nemzeti csapat.

Deybi Flores számára a hondurasi válogatottól érkezett a meghívó. Honduras március 29-én CONCACAF Nemzetek Ligája meccset játszik Kanada ellen, előtte azonban március 23-án El Salvador ellen egy felkészülési mérkőzés is szerepel a csapat programjában. 

Az idén januárban kinevezett új bosnyák szövetségi kapitány, Faruk Hadžibegić számít csapatunk támadójára, Kenan Kodróra a nemzeti csapatban. Bosznia-Hercegovina március 23-án és 26-án is Eb-selejtezőt játszik Izland és Szlovákia ellen. 

Stopira is ott lesz hazája válogatottjában, a Zöld-foki szigetek együttese Afrika Nemzetek Kupája selejtezőt játszik március 24-én és 28-án Eswatini (Szváziföld) ellen. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek