hu en
2023. Március 16. 14:32  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Bérletesek figyelem! Meccsnapi akció a VidiShopban

A Budapest Honvéd elleni bajnoki mérkőzés napján bérletes szurkolóink 20%-al olcsóbban vásárolhatják meg a vidis ajándéktárgyakat!

Csapatunk szombaton a Budapest Honvédot fogadja 19:45-kor a MOL Aréna Sóstóban. A 2022/2023-as éves bérlettel, valamint a 2023-as tavaszi bérlettel rendelkező szurkolóinknak a mérkőzés előtt, vagy után kifejezetten érdemes lesz betérni a VidiShopba, hiszen minden vidis ajándéktárgy 20%-al olcsóbban lesz m ajd megvásárolható az érvényes bérlet felmutatása mellett.

Ajándéküzletünk a kezdés előtt két órával, 17:45-kor nyit ki, és egészen a meccs lefújása után egy órával zár majd be. Az akciós árak kizárólag március 18-án, a MOL Aréna Sóstóban található VidiShopban, a készlet erejéig érvényesek, az akció más kedvezménnyel nem vonható össze.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek