hu en
2023. Február 05. 15:25  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Imrik László: "Bizakodva várom az NB III-as bajnokság tavaszi szezonját"

A Vidi II vezetőedzője értékelte a csapat téli felkészülését és azt is elárulta, milyen tavaszra számít. 

A Vidi II a Főnix-GOLD FC és a Veszprém FC ellen lejátszotta az utolsó két téli felkészülési mérkőzését. A Fejér vármegyei együttes ellen 7-0-ra nyertünk egy hete, míg az NB III-as Veszprém ellen gól nélküli döntetlen született vasárnap délelőtt. 

"A hathetes felkészülési időszakunkat összességében pozitívan értékelem. Több edzőmeccset is játszottunk jó erőkből álló ellenfelek ellen. Annak is örülök, hogy izomsérülés egyáltalán nem történt a felkészülési időszakban, ez az elvégzett munkánk minőségét mutatja. Sajnos azonban Nádudvari Bence, aki nemrég tért vissza egy közel egy évig tartó sérülésből, az egyik edzőmeccsen egy ütközést követően ismét súlyosan megsérült, rá újra több hónap kihagyás vár. Az edzőmérkőzések többségén a mutatott játékkal és a játékosok mentalitásával elégedett voltam. Külön öröm, hogy az utolsó két edzőmeccsünket, a Főnix és a Veszprém ellen, sikerült kapott gól nélkül lehoznunk. Nyilván a Főnix más játékerőt képvisel, a megyei I. osztályban szerepel, de abban a bajnokságban kimagasló együttesnek számít. Ettől függetlenül semmit nem von le a mi érdemünkből az a tény, hogy 7-0-ra sikerült nyernünk ellenük. Nagyon jó felfogásban, igazi támadó szellemben futballoztunk ellenük. Végig magasan presszingeltünk, sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén és a 90 perc során végig tartani tudtuk azt a magas tempót, amit az első perctől kezdve diktáltunk. A Veszprém ellen játszottuk az utolsó edzőmeccsünket, az NB I-es keretből négy fiatalt (Dala Martint, Kojnok Zsoltot, Pető Milánt és Menyhárt Zsombort - szerk.) is visszakaptunk erre a felkészülési mérkőzésre. A találkozó nagy részében stabilan futballoztunk és voltak jó egyéni teljesítmények is, elégedett voltam a lefújást követően. Bizakodva várom a jövő heti, tavaszi bajnoki rajtot a Mór ellen. Fontos, hogy semmiképpen sem szabad az őszi, egymás elleni bajnokinkból kiindulni, amit magabiztosan nyertünk meg Móron, hiszen azóta nem csak az ellenfelünk szakmai stábjában történtek változások, de a játékoskeretbe is több új labdarúgó érkezett. Igyekeztünk feltérképezni minél jobban a Mórt, az egyik edzőmeccsüket személyesen is megtekintettem, más felfogásban és más játékrendszerben játszanak, egyelőre megjósolhatatlan, hogy tavasszal milyen játékerőt fognak képviselni. Nagyon fontos, hogy jól kezdjük a tavaszi szezont, hiszen a Mór elleni találkozó után két nagyon nehéz idegenbeli bajnoki vár ránk a Bicske és az ETO II ellen. Felkészülten várjuk a bajnokság folytatását, a kitűzött munkát a téli szünetben elvégeztük, ahogy már mondtam, bizakodva tekintek előre" - nyilatkozta honlapunknak Imrik László, a Vidi II vezetőedzője.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek