hu en
2022. Szeptember 17. 09:45  -  Óházy Bálint   -   tve1887.hu   -   Fotó: tve1887.hu
ELLEN-ÉRV
Aczél Zoltán: "Úgy kell játszanunk, hogy megteszünk mindent a továbbjutásért"

A III. Kerületi TVE vezetőedzője szerint játékosainak örömmeccsként kell tekinteni a MOL Fehérvár FC elleni kupamérkőzésre.

"A Vidi elleni mérkőzésre mindenkinek fel kell szívnia magát, hiszen Magyarország egyik legjobb csapata látogat hozzánk, ennek örömmeccsnek kell lennie mindenki számára. Ezt a meccset úgy kell megélnünk, mint egy jutalomjátékot, mindent meg kell tenni azért, hogy a Kerület továbbjusson. Erre mindig van esély, a labda gömbölyű, lehet, hogy ez hatalmas közhely, de akkor is igaz. Úgy kell játszanunk, hogy megteszünk mindent a továbbjutásért, viszont, ami fontos, hogy aztán a Gyirmót II ellen is azt az akarást tegyük ki a pályára" - nyilatkozta a vasárnap 15 órakor kezdődő MOL Magyar Kupa-mérkőzés előtt a III. Kerületi TVE vezetőedzője, Aczél Zoltán.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek