hu en
2022. Szeptember 18. 17:12  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Hangya Szilveszter: "2-2 után végig a kezünkben volt a mérkőzés"

A III. Kerületi TVE elleni MOL Magyar Kupa-mérkőzésen kezdőként pályára lépő balhátvédünk szerint csapatunk erőnlétileg is jobban bírta a második félidőt.

"Nagyon jól kezdték a hazaiak a meccset, egyből gólt tudtak szerezni, ezt követően felébredtünk és a félidőre sikerült visszajönnünk a mérkőzésbe. A második játékrészt sem kezdtük jól, viszont 2-2 után végig a kezünkben volt a mérkőzés. Ekkor már egyértelműen dominálni tudtunk, több gólt is szereztünk, így megérdemelten nyertünk. A célunk az volt, hogy végig domináljunk, valamint erőnlétileg is jobban bírtuk a második félidőt a hazaiaknál, többek között ez döntött a javunkra" - nyilatkozta Hangya Szilveszter a III. Kerületi TVE otthonában 5-2-re megnyert MOL Magyar Kupa-találkozót követően.

CÍMKÉK
Hangya Szilveszter 2022-2023 MOL Magyar Kupa III. Kerületi TVE - MOL Fehérvár FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek