hu en
2022. Március 30. 14:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
ELLENFÉL-LES
A dobogós Kisvárda látogat szombat délután a MOL Aréna Sóstóba

Szombati ellenfelünk szenvedte el eddig a legkevesebb vereséget ebben a szezonban.  

Szombaton 17 órakor a Kisvárda Master Good csapata látogat a MOL Aréna Sóstóba. Ellenfelünk jelenleg kevesebb győzelme miatt áll csak a tabella harmadik helyén, hiszen ugyanúgy 45 pontja van, mint a második Puskás Akadémia FC-nek, azonban a felcsútiak 13 győzelmet szereztek, ezzel szemben a Kisvárda csak 12 alkalommal nyert bajnokit ebben a szezonban. Kilencszer döntetlen született a Kisvárda bajnokijain - ennél több döntetlent egyetlen NB I-es csapat sem játszott a szezonban - és mindössze négy alkalommal szenvedett vereséget szombati ellenfelünk, ez pedig az egész NB I-et figyelembe véve a legkevesebb vereség 25 forduló után. A 39 lőtt góllal az élmezőnyben található a Kisvárda és bizony figyelemre méltó a 24 kapott gól is, ennél kevesebbet (19) csak az FTC kapott az NB I-ben. 

Elenyésző volt a téli játékosmozgás Kisvárdán, mindössze két játékos érkezett és három távozott.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS KISVÁRDÁN
Érkezők: Mihajlo Hotra (ukrán, FK Uzshorod – Ungvár, Ukrajna), Rafal Makowski (lengyel, Slask Wroclaw – Lengyelország) 
Távozók: Jelena Richárd (FK Csíkszereda – Románia, kölcsön után végleg), Németh Márk
Kölcsönbe távozók: Lucas (brazil-magyar, Diósgyőri VTK)

A szezonban hazai pályán 2-1-re nyertünk a Kisvárda ellen, idegenben viszont 2-1-re kikaptunk. A legutóbbi öt fordulóban három döntetlen (Paks 3-3, ZTE 0-0, MTK 0-0) mellett egyszer nyert (Gyirmót 1-0), egyszer pedig kikapott (FTC 2-1) a Kisvárda, amelynek a legeredményesebb támadója a 8 gólt szerző Jasmin Mešanović. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek