hu en
2021. December 22. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Visszapillantó 2021 - MÁRCIUS: a Budafok legyőzésével a MOL Magyar Kupa elődöntőjébe jutottunk

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2021 márciusában újabb lépést tettünk a MOL Magyar Kupában a döntőbe vezető úton. 

A MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében a Budafoki MTE-t láttuk vendégül Székesfehérváron március 10-én és Romic öngóljával valamint Stopira fejesével 2-0-ra nyertünk.

Március 21-én, a Down-szindróma világnapján csapatunk egyik legnagyobb szurkolójával, Hart Tiborral - vagy ahogy mindenki szólítja, Tibikével - készítettünk interjút. Március 25-én a magyar válogatott egy őrült mérkőzésen  3-3-as döntetlent játszott Lengyelország ellen. Március utolsó napján jelentette be klubunk, hogy április 1-től Szalai Tamás irányítja a MOL Fehérvár FC II szakmai munkáját. Ugyancsak márciusban Stopiráék kiharcolták a részvételt a 2022-es Afrikai Nemzetek Kupáján.

Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek