hu en
2021. December 21. 19:50  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
JÓTÉKONYSÁG
Átadtuk a Gyirmót elleni mérkőzésen gyűjtött csokikat a gyermekotthonok lakóinak

A sok édességet Stopli közreműködésével, jó hangulatú karácsonyi rendezvény keretében adtuk át.

Az adventi időszakban több jótékonysági kezdeményezés mellé állt klubunk, a Gyirmót elleni hazai bajnokin például - csatlakozva az ifj. Ocskay Gábor Alapítvány kezdeményezéséhez - csokikat gyűjtöttünk a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ lakóinak.

Az akkor összegyűlt rengeteg csokoládét - a kezdeményezéshez szintén csatlakozó kézilabdásokkal, az Alba kosarasaival és a Dávid Kornél Akadémia fiatajaival közösen - kedden délután adtuk át a gyermekotthonok lakóinak. A csokikon kívül színezőket, órarendeket és plakátokat is ajándékoztunk a gyermekeknek, amiket a Vidi kabalaállata, Stopli adott át.

A Gyermekvédelmi Központ lakói ünnepi műsorral készültek a délutáni karácsonyi ünnepségre, mézaskaláccsal látták vendégül a megjelenteket, az ifj. Ocskay Gábor Alapítvány pedig egy-egy emlékplakettel köszönte meg mind a négy, a kezdeményezéshez csatlakozó székesfehérvári klub segítségét.

CÍMKÉK
Stopli
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek