hu en
2021. Május 27. 18:45  -  molfehervarfc.hu   -   mlsz.hu, nso.hu   -   Fotó: mlsz.hu
Csütörtökön már teljes létszámban edzett a válogatott

A délutáni tréning előtt Fiola Attila is válaszolt újságírói kérdésekre.

A magyar válogatott az ausztriai Saalfeldenben készül a júniusi Eb-re. Ahogy arról már írtunk, csapatunkból négy játékos - Bolla Bendegúz, Fiola Attila, Nego Loic és Nikolics Nemanja - tagja Marco Rossi bő keretének. (Mint az ismert, Hangya Szilveszter sérülés miatt kihagyja a kontinensviadalt.)

Az mlsz.hu beszámolója szerint szerdán két tréningen vettek részt a játékosok, csütörtökön pedig délután gyakoroltak, immár teljes létszámban, miután az eddigi hiányzók is megérkeztek a táborba. 

Az edzést megelőző sajtótájékoztatón Varga Kevin mellett Fiola Attila is válaszolt az újságírók kérdéseire. Az nso.hu tudósítójának többek között a következőket mondta védőnk: 

"Ott játszom, ahova állítanak. Ha kell, a kapuba is beállnék, aztán lesz, ami lesz. A válogatottban a meccseim nyolcvan százalékában jobbhátvéd voltam, de ez a három belső védős rendszer, amit most játszunk, fekszik nekem talán a legjobban, a jobb oldali belső védő pozíciója, azt szeretem a legjobban. De ott próbálom a maximumot nyújtani, ahol lehetőséget kapok."

A nemzeti csapatra két felkészülési mérkőzés vár júniusban, 4-én Ciprus, 8-án pedig Írország lesz az ellenfél Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban. Az Eb-t június 15-én, 18.00-kor Portugália ellen kezdi a válogatott a Puskás Arénában.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek