hu en
2021. Május 26. 16:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Az U21-es Eb miatt változik a parkolási rend a MOL Aréna Sóstó környékén

A VidiShop-ba érkező drukkerek a stadion melletti és az azzal szemközti parkoló hátsó részét tudják igénybe venni a következő napokban. 

Május 31-én, hétfőn este 21 órakor Dánia Németországgal mérkőzik meg az U21-es Eb negyeddöntőjében a MOL Aréna Sóstóban, majd június 3-án, szintén 21 órakor a dán - német meccs győztese a holland - francia negyeddöntő győztesével találkozik ugyancsak a MOL Aréna Sóstóban. Az U21-es Eb-meccsek miatt a következő napokban változik a parkolási rend a MOL Aréna Sóstó környékén.

Amennyiben május 27-e és június 4-e között látogatnál el a VidiShopba - amely az U21-es Eb ideje alatt is zavartalanul fog üzemelni - akkor parkolni a MOL Aréna Sóstó mellett található szurkolói parkoló nyitott részében tudsz az utánpótlás épület bejáratánál, vagy pedig a MOL Aréna Sóstóval szemben található parkoló hátsó részében, melyet csak a Homoksor felől lehet megközelíteni. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek