hu en
2020. November 25. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A nyolcadik helyezett ZTE FC látogat szombaton a MOL Aréna Sóstóba

Augusztusban, a szezon első fordulójában gólgazdag döntetlent játszottunk a zalai együttes ellen idegenben. 

November 28-án, szombaton 17 órakor a tabellán 8. helyen álló ZTE FC látogat a MOL Aréna Sóstóba. Ellenfelünk, hozzánk hasonlóan, eggyel kevesebb mérkőzést játszott eddig, nekünk egy Kisvárda elleni bajnoki, míg a ZTE-nek egy Újpest elleni meccs került halasztásra.

A kék-fehérek az eddig lejátszott tíz meccsükből hármat megnyertek, két döntetlen mellett ötször kikaptak, 18 gólt lőttek és 20-at kaptak. Érdekesség, hogy eddigi három győzelmükből kettőt idegenben szereztek, 3-0-ra nyertek az MTK otthonában, míg Felcsúton 2-1-re győztek, hazai környezetben pedig a DVTK ellen sikerült mindhárom pontot megszerezniük. Augusztus 15-én, a szezon első fordulójában 3-3-as döntetlent játszottunk Zalaegerszegen, rajtunk kívül még a Mezőkövesdtől tudtak a kék-fehérek pontot rabolni. 

A ZTE legeredményesebb játékosa a nyáron a Paks együttesétől érkező Könyves Norbert, aki négy gólt szerzett az idei kiírásban. 

Ezúton is felhívjuk figyelmeteket, hogy a szombaton 17.00-kor kezdődő MOL Fehérvár FC - ZTE FC bajnokit zárt kapuk mögött rendezzük, kérünk benneteket, ne induljatok el a mérkőzésre, mert nem fogtok tudni belépni a stadionba!

Az összecsapásról a molfehervarfc.hu oldalon élő, szöveges tudósítást olvahattok, az M4 Sporton és az m4sport.hu weboldalon pedig élőben nézhetitek a meccset!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek