hu en
2020. November 28. 20:15  -  Farkas Szilárd   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Örülök, hogy a csapat egyre magabiztosabb játékot mutat be"

Vezetőedzői értékelések a Vidi - ZTE bajnoki után.

Márton Gábor:

"Jól kezdtük a mérkőzést, szép akciókat vezettünk és hamar előnybe kerültünk. A második gól után számomra nem volt kérdés, hogy meg fogjuk nyerni a mérkőzést. Egy kis hiányérzet van bennem, jó lett volna a gólkülönbségünkön javítani, azonban most meg kell elégednünk azzal, hogy "csak" megnyertük a találkozót. A második félidőben sem adtunk sok lehetőséget a Zalaegerszegnek, próbáltunk kialakítani helyzeteket, de nem sikerült több gólt szereznünk. Sok helyzetig eljutunk, keressük a kaput, a befejezéseinken azonban még mindig kell egy kicsit csiszolnunk. Annak örülök, hogy a csapat egyre magabiztosabb játékot mutat be." 

 Boér Gábor:

"Sokat birtokoltuk a labdát, aminek örülök, azonban az első gólnál hibáztunk, tenisznyelven szólva: ki nem kényszerített hibát vétettünk. Volt néhány helyzetünk a mérkőzésen, labdabirtoklásban talán még az ellenfelünk fölé is tudtunk nőni. A második gól előtt sajnos a saját térfelünkön adtuk el a labdát. Dícséret illeti a hazai csapatot, a második gól előtti szituációt nagyon szépen játszották le. A vezetés birtokában a válogatott játékosokkal teletűzdelt Vidi nagyon rutinosan futballozott, a mi dolgunkat a kiállítás is megnehezítette, ettől függetlenül, hogyha a mai minőséget hoztuk volna az előző találkozókon, akkor nem kaptunk volna ennyi gólt, és talán több ponttal rendelkeznénk." 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek