hu en
2020. Október 29. 11:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Ínyenc és szórakoztató programok a Szuperrangadón

Ételudvar, Stopli, gyereksarok, szurkolói zóna, különleges Vidi Múzeum-kiállítás: ezek várnak a MOL Aréna Sóstóban szombaton! 

Szombaton 19:30-kor kerül sor az NB1 legnagyobb rangadójára, a Vidi-FTC mérkőzésre a MOL Aréna Sóstóban, ahol ezúttal is kiegészítő programokkal várunk Titeket! A stadionban kötelező lesz a maszkviselés, kapunyitás 18:00-kor. Sűrített, ingyenes szurkolói buszjáratokkal igyekszik klubunk és a város is segíteni szurkolóink közlekedését.

Ha még nincs jegyed, ne hagyd a meccsnapra a megvételét, elővételben kedvezőbb az ár, ráadásul a vásárlás gyorsabb és egyszerűbb is! Kattints ide a jegyvásárlás részleteiért!

Ételudvar: A stadion főépülete előtti téren a meccsnap hangulata mellett 17:00-tól ínyenc falatokba is belekóstolhattok. A foodtruckok kínálatában a MOL Fresh Corner finomságai mellett Halloween és Niko-burger (Kanálgép), házi burgonya chips (Crispy Chips), forró tea, forró csoki és minőségi borok (Paulus Molnár Borház) is várnak Titeket!

Stopli ajándék-ágyúja: Ezúttal sem marad el a gyerekek kedvence! Ifjúsági kabalafiguránk, Stopli járja majd a MOL Aréna Sóstó lelátóit a mérkőzés előtt: a szerencséseknek Vidi-sálak, sőt mezek is jutnak! Érdemes lesz figyelni, hogy merre ravaszkodik a kedvenc rókánk!

Szurkolói zóna: A „C” és a „D” lelátó alatti kerengőn újra lehetőség lesz kipróbálni a Darts Focit, próbára teheted magadat kapurarúgásban, a gyerekek számára pedig Halloween-témájú gyereksarok is megnyitásra kerül.

Különleges időszaki kiállítás a Vidi Múzeumban: 17:00-tól vár benneteket Szabó József és Németh János, ezúttal kapusaink (Kovácsik Ádám, Tomás Tujvel, Mitring István és Juan Calatayud) kapuskesztyűit, egykori és jelenlegi játékosaink (Géresi Krisztián, Vinícius Paulo és Kovácsik Ádám) stoplisait, a meccseken használt futball-labdákat és egy különleges kincset, a 2006-os Magyar Kupa-győztes játékosok által dedikált díszlabdát tekinthetitek meg.

VidiShop: Szombaton is vár benneteket a VidiShop, amely 17:00-kor nyit és a meccs lefújását követően még egy óráig tart nyitva. Már négyféle Vidi-maszk elérhető, a maszkok ára egységesen 1990 forint.

Találkozzunk szombaton a MOL Aréna Sóstóban! Hajrá, Vidi!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek