hu en
2020. Október 31. 22:15  -  Farkas Szilárd   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Mi voltunk a jobb csapat"

Az OTP Bank Liga 9. fordulójának rangadója után, Márton Gábor és Szerhij Rebrov értékelt.

Márton Gábor:

"Szurkolói szemmel nézve kiváló mérkőzést játszottunk, mindkét csapat színvonalas teljesítményt mutatott be. A játékban inkább a mi akaratunk érvényesült, azonban az első félidőben kihagytuk a helyzeteinket, és könnyű gólt ajéndékoztunk a Ferencvárosnak. A pontrúgás után bekapott gólnál nem voltunk fegyelmezettek. A második félidőben sikerült egyenlítenünk, így döntetlennel hagyhattuk el a pályát. Mi voltunk a jobb csapat, de sajnos ez az eredményben nem mutatkozott meg." 

Szerhij Rebrov:

"Jó mérkőzés volt a mai. Mindkét csapat megfelelő hőfokon égett, a játékosok megmutatták, mire képesek, igazságosnak érzem a döntetlent. A Vidi számos helyzetet kialakított a mérkőzésen, azonban a második félidőben nekünk is megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre. Szerencsére ma este elkerültek minket a sérülések, ami a soron következő találkozók szempontjából örömteli."

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek