hu en
2020. Október 28. 14:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Mit vársz Te a meccstől?

Írd meg és küldd el nekünk péntek délután 15 óráig, hogy mire számítasz az FTC elleni bajnokin, csatolj hozzá egy vidis fotót magadról és kerülj be online meccsnapi magazinunkba!

Ahogy azt megszokhattátok, vezetőedzőnk és játékosaink minden mérkőzés előtt elmondják várakozásaikat hivatalos honlapunkon. Ez természetesen a jövőben is így lesz, de szeretnénk kiegészíteni ezeket a véleményeket, mégpedig a Ti gondolataitokkal!

Péntek 15.00-ig írjátok meg nekünk röviden, mire számítotok, hogy állítanátok fel a csapatot, mi lenne a követendő taktika, vagy bármit, ami eszetekbe jut az adott összecsapásról és belefér 150 karakterbe! Küldjetek a szöveg mellé egy vidis fotót magatokról és a legjobb szövegeket (a hozzá tartozó képpel) megjelentetjük online meccsnapi magazinunkban!

Az alábbi űrlap kitöltésével kezdj, aztán jöhet az üzenet, elsőként a Vidi - Ferencvárosi TC bajnokival kapcsolatban! 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek