hu en
2020. Április 17. 11:10  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Keressük az évtized legszebb Vidi-gólját - szavazz és nyerj!

Hetente kisorsolunk egy Vidi-mezt, a fődíj pedig egy 50.000 forintos MOL-üzemanyagkártya! Játssz velünk a következő hetekben és segíts megtalálni a 2010-2020 közötti időszak legszebb fehérvári találatát!

Az elmúlt tíz esztendő volt klubunk történelmének eddigi legsikeresebb időszaka, hiszen három bajnoki cím és egy Magyar Kupa-győzelem mellett két alkalommal is bejutottunk az Európa Liga csoportkörébe. Azonban nemcsak a megnyert serlegek és a nemzetközi sikerek tették emlékezetessé az elmúlt évtizedet, hanem a Vidi-gólok is.

A következő hetekben arra kérünk benneteket, válasszátok ki a 2010-2020 közötti időszak legszebb találatát!

A játék menete

Egy adott naptári évből klubunk szakmai zsűrije kiválaszt 10 Vidi-gólt, ezeket egy videóba összegyűjtjük, ti pedig a cikkben található videó alatti szavazáson megjelölhetitek, a 10-ből melyik volt az esztendő legszebb találata. Minden héten egy újabb naptári év kerül terítékre, 2010-zel kezdünk, tíz hét múlva pedig eljutunk 2019-ig (a 2019-es gólokhoz csatoljuk a 2020-ban lejátszott mérkőzések góljait is). Amelyik gólra a legtöbb szavazat érkezik egy héten, bekerül a "döntőbe", és részt vesz a június 26-án kezdődő utolsó szavazáson, amikor eldől, hogy melyik Vidi-találatot tartjátok az évtized legszebbjének!

A játékban résztvevők között hetente kisorsolunk egy-egy 2019-2020-as hivatalos Vidi-mezt, az utolsó szavazáson résztvevők között pedig egy 50.000 forint értékű MOL-üzemanyagkártyát.

A játékszabályzatot ide kattintva tudod elolvasni.

2010 legszebb találatai

Jöhet az első forduló?

Nézd meg a szerintünk legszebb 10 Vidi-gólt 2010-ből, majd a videó alatt lévő lapon válaszd ki, melyik tetszett a legjobban, küldd el szavazatodat és nyerj!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek