hu en
2020. Április 17. 09:30  -  molfehervarfc.hu   -   Újpest FC   -   Fotó: Újpest FC
Korábbi válogatott csapattársak csapnak össze

Hangya Szilveszter és Banai Dávid az U21-es nemzeti csapatnál játszottak együtt, kedden virtuálisan képviselik a Vidit és az Újpestet, Playstationön mérkőznek meg egymással. A szombatra tervezett játék technikai okok miatt került át jövő hétre.

Az Újpest FC csapatának egy-egy játékosa minden héten a FIFA 20 játék keretein belül mérkőzik meg aktuális ellenfélével. Ezen a hétvégén MOL Fehérvár FC-Újpest FC bajnokit rendeztek volna a szezon eredeti kiírása szerint, azonban a kialakult helyzet miatt erre nem került sor, azonban Banai Dávid, a lila-fehérek kapusa kihívta korábbi U21-es válogatott csapattársát, Hangya Szilvesztert egy virtuális rangadóra. 

Sajnos a magyar bajnokság nem választható a játék keretein belül, így a kedden 14:00 órakor kezdődő összecsapáson Banai a PSG, válogatott védőnk pedig a Barcelona együttesét irányítja majd. Szurkolni is lehet online Szilveszternek, ehhez a Twitch-re kell kattintani. Az e-meccs megtekintése természetesen ingyenes, azonban a közvetítés nézése közben lehetőség lesz az Országos Mentőszolgálat támogatására!

A játék eredetileg szombatra volt tervezve, de technikai okok miatt átkerült jövő hétre.

Hangya Szilveszter és Banai Dávid egyébként többek között Olaszország és Görögország ellen is játszottak együtt az U21-es válogatottban 2015-ben és 2016-ban, utóbbi találkozón Szilveszter volt a csapatkapitány. Az NB I-ben az újpesti kapus 37, hátvédünk 105 alkalommal lépett pályára, Szilveszter az U-válogatottak után négy alkalommal már pályára lépett a felnőtt nemzeti csapatban is. Mindkét 1994-es születésű labdarúgó Magyar Kupa-győztesnek is mondhatja magát. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek