hu en
2021. Április 16. 12:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A bennmaradásért küzdő Budapest Honvéd ellen játszunk vasárnap délután

Ebben a szezonban egy döntetlen és egy vereség a mérlegünk a piros-feketékkel szemben.

28 fordulót követően vasárnapi ellenfelünk a tabella 9. helyén áll 33 ponttal és bár a kieső helyen álló Budafokkal szemben 6 pont a Honvéd előnye, egyelőre azért még nem lélegezhetnek fel a kispesti szurkolók. A legutóbbi fordulóban nagy lépést tett Horváth Ferenc csapata a bennmaradásért folytatott küzdelemben, a rivális ZTE otthonában sikerült 1-0-ra nyerni. Ez volt a csapat nyolcadik bajnoki sikere ebben az idényben, kilenc döntetlen és tizenegy vereség mellett.

Tőlünk az eddigi két egymás elleni mérkőzésen 4 pontot szerzett a fővárosi gárda, idegenben 2-2-es döntetlent játszottunk velük, a MOL Aréna Sóstóban pedig 2-1-re legyőztek bennünket. Érdekesség, hogy hozzánk hasonlóan a Bp. Honvédot is három vezetőedző irányította a 2020/2021-es szezonban. Idény elején még Bódog Tamás volt a csapat vezetőedzője, majd őt Pisont István váltotta decemberben, februártól pedig Horváth Ferenc a Bp. Honvéd vezetőedzője. 

A piros-feketék legeredményesebb labdarúgója a 13 gólos Gazdag Dániel, aki a góllövő lista 2. helyén áll.

A vasárnap 17:30-kor kezdődő összecsapásról a molfehervarfc.hu oldalon élő, szöveges tudósítást olvashattok, az M4 Sport-on és az m4sport.hu weboldalon pedig élőben nézhetitek a meccset!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek