hu en
2020. Február 18. 12:15  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
STATISZTIKA
Kovácsik Ádám bekerült a 21. forduló csapatába

Hálóőrünk negyedik alkalommal szerepel az összeállításban.

A molfehervarfc.hu fordulóról fordulóra jelentkezik az InStat futballelemző cég által meghatározott pontszámok alapján összeállított álomcsapatokkal, melyekben rendszerint egy vagy több Vidi-játékos is megtalálható. Csapatunk szombaton idegenben 1-0-s vereséget szenvedett a Ferencváros otthonában. A mérkőzésen nyújtott teljesítményével hálóőrünk érdemelte ki, hogy bekerüljön a forduló válogatottjába.

A 21. forduló válogatottja
Kovácsik Ádám (MOL Fehérvár FC, 266) - Szolnoki Roland (Puskás Akadémia, 365), Miha Blazic (Ferencváros, 292), Andriy Nesterov (Mezőkövesd, 284), Eldar Civic (Ferencváros, 322) - Radó András (Zalaegerszeg, 334), Urblík József (Puskás Akadémia, 362), Josip Knezevic (Puskás Akadémia, 312), Nikola Mitrovic (Zalaegerszeg, 291), Gyurcsó Ádám (Puskás Akadémia, 326) - David Vanecek (Puskás Akadémia, 277)

Hálóőrünk negyedik alkalommal került be a forduló csapatába a 2019-20-as idény során, utoljára a legutóbbi lezárt fordulóban, azaz a 19. körben szerepelt az összeállításban. Az InStat a szombati találkozón két "Super Save-et", azaz kiemelkedő, bravúros védést jelöl a neve mellé.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek