hu en
2020. Február 14. 16:56  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Ha Fradi - Vidi, akkor Berke Balázs

Negyedik alkalommal vezet Fradi - Vidit az élvonalban a 35 esztendős sporttárs.

Péntek délután tette közzé az MLSZ az OTP Bank Liga 21. fordulójának játékvezetői küldését. Ennek értelmében az FTC - MOL Fehérvár FC találkozón Berke Balázs fújja majd a sípot a Groupama Arénában. A szezonban ötödik alkalommal fog számunkra bajnokit vezetni a 35 esztendős sporttárs, többek közt az őszi Vidi - Fradi bajnokit is ő dirigálta.

Berke Balázs 1984. február 20-án született Nagykanizsán, a 2011-2012-es szezonban lett tagja az NB I-es bírói csapatnak. A szombat esti rangadó lesz pályafutása 84. NB I-es mérkőzése játékvezetőként. Eddig 366 sárga lapot és 15 piros lapot osztott ki az élvonalban.

Ebben a szezonban a Kisvárda elleni 3-0-ás siker, az FTC elleni 2-1-es vereség, a DVTK elleni 3-1-es győzelem, a 2-0-ás kisvárdai mérkőzés és a januári Vidi - Bp. Honvéd 0-0 alkalmával találkoztunk már vele. További érdekesség, hogy az előző szezonban mindkét Ferencváros elleni, idegenbeli meccsünket Berke Balázs vezette. 2018 szeptemberében 2-2-t játszottunk az Üllői úton, 2019 áprilisában pedig 4-1-re kaptunk ki a fővárosban.

Berke Balázs munkáját az oldalvonalak mellől Buzás Balázs és Szert Balázs, az alapvonalak mögül Farkas Ádám és Pillók Ádám fogja segíteni, míg a tartalék játékvezetői teendőket Vígh-Tarsonyi Gergő látja el a szombat 19:30-kor kezdődő szuperrangadón.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek