hu en
2020. Február 14. 09:49  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Pátkai Máté és Lyes Houri a Játékoskijáróban

Az M4Sport műsorát szombaton 14:00 órától lehet megtekinteni.

Két középpályásunkkal forgatott csütörtök délután az M4 Sport stábja a MOL Aréna Sóstóban. Természetesen a téma a szombat esti Ferencváros - Vidi rangadó volt. Pátkai Máté már sokadik összecsapására készül a Fradi ellen, míg francia támadónk első találkozóját várja a fővárosi zöld-fehérek ellen.

"Egyértelműen győzelmi kényszerben lépünk pályára szombat este a Ferencváros otthonában, hiszen ponthátrányban vagyunk, ráadásul riválisunk kettővel kevesebb bajnokit játszott eddig, mint mi, úgyhogy vesztett pontok tekintetében jóval előttünk van a Ferencváros. Úgy gondolom, két hasonló erősségű csapat mérkőzik meg egymással szombat este. Ezekre a találkozókra szokták azt mondani, hogy apróság döntheti el a három pont sorsát, ezzel egyet is értek, hiszen akár egy pontrúgás, akár egy lepattanó labda, akár egy egyéni villanás vagy éppen egy egyéni hiba elég lehet ahhoz, hogy eldőljön a meccs. Az utóbbi időben ritkán fordult elő olyan, hogy 3-4 gól legyen a különbség a két csapat között" - árulta el többek között Pátkai Máté az M4 Sport stábjának.

"Nagyon örülök, hogy Magyarország egyik legjobb csapatának a játékosa lehetek. Úgy érzem, sikerült gyorsan beilleszkednem a csapatba és a szurkolók, valamint a csapattársak is gyorsan befogadtak. Boldog vagyok, hogy a Mezőkövesd ellen sikerült megszereznem az első NB I-es gólomat is. Az első mérkőzésemre készülök a Ferencváros ellen, tudom, hogy ez az ország egyik legnagyobb rangadója, hiszen a két legjobb csapat mérkőzik meg egymással. Rendkívül izgatottan várom a szombat estét, bízom benne, hogy három ponttal térünk haza Székesfehérvárra" - nyilatkozta Lyes Houri.

A két játékosunkkal készült teljes interjút szombat 14 órától az M4 Sport Játékoskijáró című műsorában nézhetitek meg!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek