hu en
2020. Január 15. 09:23  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Isten éltessen, Loic!

Játékosunk ma ünnepli 29. születésnapját. 

"Több szempontból is különleges a mostani születésnapom, hiszen ez a 20-as éveim utolsó szülinapja, de az első, amelyet már magyarként ünnepelhetek. Körülbelül négy vagy öt éve fordult utoljára elő, hogy nem edzőtáborban ünnepeltem a születésnapomat. Nincs amúgy ezzel semmi gond, egyrészt a csapatra úgy tekintek, mint a második családomra, másrészt utólag otthon azért mindig be szoktuk pótolni az ünneplést, amint vége az edzőtábornak. Nem szoktam nagy szülinapi bulikat tartani, szűk családi körben ilyenkor mindig elmegyünk valahova vacsorázni, nem is vágyom ennél többre" - árulta el honlapunknak a mai napon a 29. születésnapját ünneplő Nego Loic. 

CÍMKÉK
Nego Loic
Hírek
Visszapillantó 2020 - OKTÓBER: Nego Loic a magyar válogatottban 2020. December 29.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2020 októberében Nego Loic magyar válogatott lett, alig egy hónappal később pedig óriási szerepet vállalt abban, hogy a nemzeti csapat kijutott az Eb-re. 

Nego műtét előtt áll, Musliu könnyebb sérülést szenvedett 2020. December 17.

Francia-magyar középpályásunk rutinbeavatkozáson esik át a héten, védőnk esetében pedig szerencsére nagyobb volt az ijedtség, mint a baj. Evandro, Kovács István és Kovácsik Ádám rehabilitációja a tervek szerint halad.

Hét játékosunk is bekerült a tizenegyedik forduló álomcsapatába 2020. November 24.

A DVTK elleni háromgólos győzelem, és a kapott gól nélküli mérkőzés megtette hatását az adatok szempontjából is.

Négy Vidi-játékossal a kezdőben jutott fel a legjobbak közé Magyarország a Nemzetek Ligájában 2020. November 18.

Válogatottunk magabiztosan nyert 2-0-ra Törökország ellen, a szerbek pedig kiütötték az oroszokat! 

Niko-gólpasszal 1-1-es döntetlen Szerbia ellen a Nemzetek Ligájában 2020. November 15.

A vendégek szereztek vezetést, de még a szünet előtt sikerült egyenlítenünk. Nikolics Nemanja - aki ezúttal a kapitányi karszalagot viselte - asszisztjából talált be Kalmár Zsolt. 

Nego-gól, Szoboszlai-gól - Magyarország ismét kijutott az Eb-re 2020. November 12.

A 88. percben még Izland vezetett 1-0-ra, de fordítottunk és 2-1-re nyertünk! 2016 után ismét Eb-résztvevő a nemzeti csapat!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek