hu en
2019. December 17. 09:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
STATISZTIKA
Juhász Roland, Pátkai Máté és Stopira is bekerültek a 16. forduló válogatottjába

Balhátvédünk lett a forduló játékosa és övé az eddigi legmagasabb pontszám is a posztján.

A molfehervarfc.hu fordulóról fordulóra jelentkezik az InStat futballelemző cég által meghatározott pontszámok alapján összeállított álomcsapatokkal, melyekben rendszerint egy, vagy több Vidi-játékos is megtalálható. Csapatunk a hétvégén 2019 utolsó fordulójában 2-0-ra győzött Kisvárdán. A mérkőzésen nyújtott teljesítményével Stopira, Juhász Roland és Pátkai Máté érdemelték ki, hogy bekerüljenek a forduló válogatottjába.

A 16. forduló válogatottja
Dibusz Dénes (Ferencváros, 318) - Farkas Dánel (Mezőkövesd, 251), Miha Blazic (Ferencváros, 301), Juhász Roland (MOL Fehérvár FC, 289), Stopira (MOL Fehérvár FC, 348) - Oleksandr Zubkov (Ferencváros, 322), Ihor Kharatin (Ferencváros, 333), Pátkai Máté (MOL Fehérvár FC, 297), Windecker József (Paks, 295), Csiki Norbert (Kaposvár, 297) - Ádám Martin (Kaposvár, 269)

A fenti név- és számsorból látható, hogy Stopira nemcsak a legjobb balhátvéd lett a fordulóban, hanem az egész kör legmagasabb értékelését kapta, mi több: 2019-20-ban eddig balhátvéd ilyen magas pontszámmal még nem végzett. Stopi a ferencvárosi Eldar Civic-et taszította le a trónról, aki eddig 337-tel vezetett.

Juhász Roland az évadban másodszor szerepel ebben az összeállításban, Pátkai Máté pedig először, így ő a 14. különböző Vidi-labdarúgó, akit említhettünk itt az idény során.

 
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek