hu en
2019. Április 04. 11:34  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Vásárolja meg jegyét a Budapest Honvéd elleni idegenbeli mérkőzésre!

A belépők online egységesen 1590 forintba, a VidiShopban elővételben, illetve meccsnapon a helyszínen egységesen 1690 forintba kerülnek. Klubkártya és személyes adatok megadása nem kötelező.

A tavasz egyik legfontosabb mérkőzésén a MOL Vidi FC a 2016-17-es idény bajnokához, a Budapest Honvédhez látogat. A mérkőzés szombaton 19:30-kor kezdődik az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Jegyvásárlás

A mérkőzésre szóló belépőket elővételben a Piac téri VidiShopban, illetve online, a meccsjegy.mlsz.hu portálon lehet megvásárolni. Személyes adatok megadása, valamint klubkártya felmutatása sem online, sem a VidiShopban nem kötelező.

Meccsnapon a vendégpénztárak a mérkőzés kezdete előtt 3 órával nyitnak. kapunyitás 17:30-kor lesz.

A belépők online elővételben egységesen 1590 forintba kerülnek, meccsnapon a helyszínen, illetve elővételben a Piac téri VidiShopban egységesen 1690 forintba kerülnek. 

Megközelítés, belépés

Személygépjárművel érkező szurkolóink a környező utcákban parkolhatnak. A stadion kapui 17:30-kor nyitnak, a vendégszektorban büfé lesz.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek