hu en
2019. Április 06. 22:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Juhász Roland: "Az ilyen győzelmek a legértékesebbek"

Csapatkapitányunk a lefújást követően nyilatkozott honlapunknak. 

"Kevés lehetőséget hozó mérkőzésen vagyunk túl, melyen leginkább a mezőnyjáték dominált. Nem biztos, hogy ez volt a legszebb meccsünk a szezonban, ugyanakkor rengeteg munkát tett mindenki ebbe a győzelembe a pályán. Nagyon fontos 3 pontot szereztünk, az ilyen győzelmek a legértékesebbek. Nem adtuk fel, az utolsó percig küzdöttünk a győzelemért, hittünk abban, hogy jön majd az az egy lehetőségünk, amelyet gólra tudunk váltani - és a 90. percben jött is, amelyet Huszti Szabi könyörtelenül használt ki. Nehéz, de sikeres héten vagyunk túl, hiszen szerda este a Ferencváros ellen továbbjutottunk a kupában, ma pedig idegenben legyőztük a Honvédot.

Csapatkapitányunkat megkérdeztük a mérkőzésen tapasztalt bekiabálásokkal kapcsolatban is.

"Ami egy kicsit meglepett, hogy mennyire ellenséges hangulatban játszottunk, mégsem figyelmeztették a hangosbemondón keresztül a hazai szurkolókat. Persze hozzá vagyok már szokva ahhoz, hogy az ellenfél drukkerei szidnak engem, ezt azonban egy profi sportolónak ki kell tudnia zárni. Vagyok már annyira idős és játszottam már annyi meccset, hogy mindettől függetleníteni tudom magam a mérkőzés alatt. Édesanyámat sajnálom egy kicsit, mert biztos csuklott a mérkőzés alatt, de sajnos ez is hozzátartozik a focihoz. De nyertünk 1-0-ra, és számunkra ez a legfontosabb."

És természetesen a következő fordulók is szóba kerültek. 

"Azzal továbbra sem foglalkozunk, hogy a riválisunk milyen eredményt ér el az adott fordulóban, ha sikerül megnyernünk az összes hátralévő meccsünket, akkor nyugodt lehet a lelkiismeretünk, mert mi mindent megtettünk a végső siker érdekében" - nyilatkozta honlapunknak Juhász Roland. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek