hu en
2018. November 14. 16:41  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Stopira és Nikolov is meghívót kapott hazája válogatottjába

Stopirára ezúttal egy válogatott mérkőzés vár, míg macedón játékosunk két Nemzetek Ligája meccsen bizonyíthat.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a magyar válogatottba összesen öt fehérvári játékost hívott meg Marco Rossi szövetségi kapitány, végül négyen csatlakoztak vasárnap este a kerethez, Fiola Attila ugyanis megsérült a Mezőkövesd elleni bajnokin. Azonban nemcsak a magyar válogatottba érkeztek Vidi-játékosok a napokban, hiszen Stopira és Nikolov is újra bekerült hazája válogatottjába.

Stopiráék november 17-én, szombaton az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőjében, a csoportelső Uganda otthonában lépnek pályára. Uganda három győzelemmel és egy döntetlennel, kapott gól nélkül vezeti a négycsapatos csoportot, míg a Zöld-foki szigetek válogatottja a harmadik helyen áll. Tavaly hazai pályán 1-0-ra kikaptak Stopiráék Ugandától.

Macedónia - Nikolovval a keretben - a magyar válogatotthoz hasonlóan két Nemzetek Ligája mérkőzést is játszik a következő napokban. Pénteken este Liechtensteinben játszanak, míg hétfőn Gibraltár legjobbjait látják vendégül. A Macedón válogatott 9 ponttal a csoport első helyén áll (3 győzelem és 1 vereség).

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek