hu en
2018. Április 07. 23:00  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Marko Nikolics: "Fontos győzelmet arattunk"

A két vezetőedző értékelte a Vidi-Újpest bajnokit.

Marko Nikolics: 

Fontos győzelmet arattunk egy erős Újpest ellen. Három gólt lőttünk, de voltak még lehetőségeink, többször is eredményesek lehettünk volna. Ennél azonban lényegesebb volt számomra, hogy kézben tartottuk az összecsapást, talán az első félidő végét leszámítva. Gratulálok a játékosaimnak, köszönöm a szurkolók támogatását, akik ma is végig biztattak minket. A jövő hét nehéz lesz, szerdán a Honvédhez látogatunk, majd Mezőkövesdre kell utaznunk, de szeretnénk ezeken a találkozókon is győzni, hogy tartsuk a lépést a Ferencvárossal.

Nebojsa Vignjevics:

A mai összecsapáson megérdemelten nyert a Vidi. Először szögletből, majd szabadrúgásból, vagyis rögzített szituációkból kaptunk gólokat. Az első félidőben csak néhány lehetőségünk volt, a másodikban még annyi sem. Nem sok játék alakult ki a mérkőzésen, szabálytalanságból viszont annál több. Egy héten belül a harmadik meccsünket játszottuk, lehet, hogy kicsit sok volt. Gratulálok a Vidinek, de a játékosaimnak is az erőfeszítéseikért. Szünetben azt mondtam, hogy sokkal türelmesebben kell játszanunk, ez sajnos nem valósult meg, inkább az egyéni megoldásokat erőltettük. A kupameccsen Obinna megsérült, nem is edzett, kérdéses volt a játéka, Diallót szintén rúgás érte szerdán. Talán más lett volna, ha játszanak, de nem ezzel volt a fő gond, hanem azzal, hogy felvettük a Vidi játékát, vagyis sokat szabálytalankodtunk, sokat reklamáltunk, ezt pedig nem szeretem.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek