hu en
2017. December 06. 14:01  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Az Alba Innovár vendége volt a Vidi

A székesfehérvári digitális élményközpont meghívására hét játékosunk látogatott el a Táncsics utcába.

Juhász Roland, Pátkai Máté, Ezekiel Henty, Hársfalvi András, Mocsi Attila, Tamás Krisztián és Szabó Bence egy egészen új közegbe csöppent, hiszen a pálya helyett ezúttal digitális környezetben bizonyíthattak.

A Táncsics utcában található Alba Innovárban Laufer Tamás, az élményközpont vezetője köszöntötte a csapatot, majd mozgásérzékelős szőnyegfoci-mérkőzés kezdődött csapatkapitányunk és Henty részvételével - csapatkapitányunk biztosan nem bánja, ha a jegyzőkönyv kedvéért megjegyezzük, 6-2-re ő nyerte a derbit. Ezt követően digitális történelem- és földrajzkvíz következett, majd nigériai légiósunk kalauzolta el szülővárosában, Lagosban a többieket a Google Earth és egy VR-szemüveg segítségével.

Ezt követően két robot fogadta a játékosokat, akikkel angolul sikerült mindenkinek néhány szót váltani, végül egy gyorstalpaló programozó-tanfolyamot követően mindenki mozgásra bírt egy Lego-járművet.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek