hu en
2017. December 01. 12:00  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
1000-nél is többen leszünk a vendégszektorban a Fradi elleni rangadón

Korlátozott számban továbbra is van hely a Ferencvárosi TC - Videoton FC összecsapásra induló különjáratra és a vendégszektorba is.

December 2-án az ősz legnagyobb rangadója következik, hiszen a Ferencváros vendégeként lépünk pályára a Groupama Arénában. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a nagy érdeklődésre való tekintettel klubunk mindent megtesz annak érdekében, hogy minél többen biztathassák csapatunkat a helyszínen, ezért szurkolói különvonat is indul Székesfehérvárról Budapestre, majd a mérkőzés után vissza Székesfehérvárra.

A 426 férőhelyes vonatra kevesebb mint egy hét alatt elfogyott az összes jegy, de a Videoton FC és a MÁV megállapodása értelmében újabb vagonokkal bővült a vonat, így szurkolóink múlt péntektől ismét megvásárolhatják menetjegyüket a Székesfehérvárról december 2-án, 17.10-kor induló különjáratra. Péntek reggel még 107 vonatjegy volt elérhető.

A vonat egyébként a 9-es vágányról indul majd!

Meccsbelépők

A találkozóra október 30-án, hétfőn elindult a jegyértékesítés. Belépő váltására nyitvatartási időben (munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet 13:00-13:30) a VidiShopban, illetve klubkártyával online is lehetőség van erre a linkre kattintva. A vendégszurkolók számára az "E" jelű szektorba lehetséges a jegyvásárlás.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a VidiShop - a megszokott nyitvatartási rendtől eltérően - szombaton 10 órától 16 óráig is nyitva lesz (ebédszünet: 13:00-13:30), így drukkereinknek a mérkőzés napján is lesz lehetőségük a vonatjegy és meccsjegy megvásárlására Székesfehérváron.

A belépők egységesen 2500 forintba kerülnek. Péntek reggel még 114 jegy vár gazdára.

A helyszínen - korlátozott számban - is lehet majd jegyet vásárolni, de javasoljuk, hogy vegyék meg elővételben!

CÍMKÉK
2017-2018 OTP Bank Liga NB I Ferencvárosi TC - Videoton FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek