hu en
2017. Február 18. 09:00  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
Remek hangulat várható az Újpest ellen - frissített infók a rangadóra

Kérjük szurkolóinkat, időben érkezzenek a Pancho Arénához, a parkolás és a stadionba való bejutás jelentősen tovább tarthat a megszokottnál!

Szombat délután a 20. fordulóval folytatódnak az OTP Bank Liga küzdelmei, csapatunk az Újpestet fogadja Felcsúton. Nagy az érdeklődés a rangadó iránt, a hazai szektorokba 740 jegy maradt péntek délutánra, a vendégszektorba pedig már nem lehet belépőt kapni. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a mérkőzésre Fehérvárról induló négy ingyenes szurkolói busz is megtelt!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy ha tehetik, elővételben vásárolják meg belépőiket, ezzel is elkerülve a sorban állást és a torlódást! Továbbá kérjük, számítsanak megnövekedett forgalomra a Pancho Aréna környékén, készüljenek fel, hogy a parkolás és a stadionba való bejutás jelentősen több időt vehet majd igénybe a megszokottnál!

Kérjük, olvassák el figyelmesen a parkolásról és a jegyvásárlásról szóló alábbi tudnivalókat! 

Parkolás

A saját gépkocsival utazóknak felhívjuk a figyelmét, hogy a Pancho Arénában korlátozott mennyiségű parkoló áll rendelkezésre a hazai szurkolók személyautói számára, így kérjük, hogy a stadion környékén parkoljanak (javasoljuk a Fő utcáról megközelíthető Sportcsarnok parkolóját). Fontos tudni azt is, hogy a stadion mindössze egy főúton megközelíthető, így a mérkőzések előtt várhatóan forgalmi torlódások fognak kialakulni, ezért még egyszer kérjük szurkolóinkat, hogy időben induljanak el a mérkőzésre!

Jegyvásárlás

Klubkártya nélkül:

  • A Pancho Aréna pénztárai a meccsek előtt 2 órával nyitnak, így a helyszínen is lehetőség nyílik jegyvásárlásra klubkártya felmutatása nélkül, de javasoljuk, hogy ne hagyják a meccsnapra a belépők megvásárlását!

Klubkártyával:

  • A legkényelmesebben és legolcsóbban interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni. Az internetes vásárláshoz klubkártya vagy futballkártya szükséges. Váltsa ki klubkártyáját minél előbb a kényelmes bejutás érdekében, a klubkártya információk itt olvashatók. Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy vidis klubkártyával a Vidi hazai szektoraiba, vendég klubkártyával a vendég szektorokba, MLSZ futballkártyával pedig a semleges (4J) szektorba lehet jegyet váltani.
  • Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél történő belépőjegy vásárláshoz klubkártya felmutatására is szükség van.​

* online jegyvásárlás nem lehetséges.

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

Megközelítés

A Pancho Aréna Felcsút fő utcáján helyezkedik el.

  • Székesfehérvárról:
    A legegyszerűbben és a legrövidebb idő alatt a 811-es úton Lovasberény, Vértesacsa és Alcsútdoboz érintésével juthatnak el szurkolóink a Pancho Arénához (8086 Felcsút, Fő utca 176.). Személygépkocsival utazóknak ezt az útvonalat, illetve a Sportcsarnok melletti parkolót javasoljuk igénybe venni. 
  • Az M1-es autópályáról:
    A 39-es (Bicske) kijáratánál kell lehajtani, ahonnan végig ki van táblázva a Pancho Aréna (kb. 4km távolság a lehajtótól)

CÍMKÉK
2016-2017 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Újpest FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek