hu en
2017. Január 21. 08:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Fiola Attilának még időre van szüksége ahhoz, hogy teljesen megszokja a maszkot

A Mezőkövesd ellen súlyos sérülést szenvedő játékosunk tavasszal speciális védőmaszkban kell, hogy pályára lépjen, ahogy azt tette a Zenit elleni felkészülési találkozón is.

"Az első idei felkészülési meccsünk a jó erőkből álló Zenit ellen egy kiváló erőfelmérő volt számunkra. Annak ellenére, hogy orosz ellenfelünk már több edzőmeccsen is túl volt, nem igazán lehetett észrevenni a pályán, hogy sokkal előrébb tartanak a felkészülésben, mint mi. Közel álltunk a győzelemhez, igaz ezen a találkozón az eredmény csupán másodlagos volt, de véleményem szerint a mutatott játékunkra sem lehetett panasz. Tavaly a Mezőkövesd elleni mérkőzésen szenvedtem egy súlyosabb fejsérülést, emiatt egy speciális védőmaszkot kell a következő hónapokban viselnem a mérkőzések során. Edzéseken nem kell hordanom, és amikor először felpróbáltam, akkor még nem volt semmi probléma vele, de megmondom őszintén, most a Zenit ellen eléggé zavart játék közben. Bízom benne, hogy 1-2 mérkőzés múlva már sikerül teljesen megszoknom, ezt az egyébként speciálisan az én arcszerkezetemre készített védőkészüléket" - árulta el honlapunknak válogatott védőnk.

CÍMKÉK
Fiola Attila 2016-2017 Barátságos Videoton FC - FC Zenit
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek