hu en
2016. Augusztus 02. 14:34  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk a Gyirmót FC elleni bajnokira

Az Alcufer Stadion és a vendégpénztárak mérkőzés előtt 2 órával nyitnak, a sorban állás elkerülése érdekében érdemes elővételben megváltani a belépőket. Klubunk ingyenes szurkolói buszt indít a találkozóra.

Az OTP Bank Liga 4. fordulójában az újonc Gyirmót FC Győr vendégeként lépünk pályára augusztus 7-én, vasárnap 18.00-tól az Alcufer Stadionban.

Jegyinformációk

A mérkőzésre a fehérvári szurkolók elővételben online, a TEX partnereknél, illetve a meccs napján a helyszínen is vásárolhatnak jegyeket, amelyek 1500 forintba kerülnek. Az online és a személyes elővételes vásárláshoz is szükséges klubkártya, a mérkőzés napján a helyszínen azonban nem kötelező felmutatni a klubkártyát. Az Alcufer Stadion vendégpénztára és a vendégszektor kapuja egyaránt 16.00-kor nyit. A házigazdák arra kérik szurkolóinkat, hogy a minél gyorsabb beléptetés érdekében lehetőségük szerint vásárolják meg elővételben belépőiket 

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.). Kérjük továbbá, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét, a hatályos törvények szerint ugyanis a beléptetéskor a rendező a belépőjegyen szereplő személy személyazonosságát jogosult ellenőrizni. 

 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

 

Jegyvásárlás székesfehérváron - TEX partnerek
 

AUCHAN SZÉKESFEHÉRVÁR Székesfehérvár, Holland fasor 2. (H-Szo: 06-22)

AUTOCLUB TRAVEL Székesfehérvár, József Attila u. 2/a (H-Sze: 8-16, Cs: 8-16:30, P: 8-15:30)

BOLLA TRAVEL UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Rákóczi u. 2. (H-P: 9-17)  

FEHÉRVÁRI AJÁNDÉKBOLT ÉS JEGYIRODA Székesfehérvár, Oskola u. 2. (H-P: 9-18, Szo: 9-13)

IBUSZ UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Táncsics M. u. 5. (H-P: 9-17, Szo: 8-12)
MEDIA MARKT (CD-DVD osztály) Székesfehérvár, Palotai u. 6. (H-Szo: 9-20)

NECKERMANN UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Kossuth utca 13. (H-P: 9-18, Szo:9-13) 

PANNON LAPOK TÁRSASÁGA Székesfehérvár, Fő u 17 (H-Cs: 8-17, P: 8-16)

PREMIER SZERVEZŐ IRODA Székesfehérvár, Károly János u. 2. (Távirda folytatása) (H-P: 9-18)

WONDERLAND TRAVEL Székesfehérvár, Távirda u. 5. (H-P: 9-18)


Utazási infók

Azok a Vidi-szurkolók, akik személygépkocsival utaznak a meccsre az Alcufer Stadion vendégszektora mögötti vendégparkolóban tudnak majd parkolni.

A Gyirmót FC Győr elleni mérkőzésre klubunk indít szurkolói buszt. A buszokra ingyenes buszjeggyel lehet felszállni, amelyeket a VidiShopban igényelhetnek szurkolóink név és telefonszám megadásával, valamint a mérkőzésre érvényes jegy felmutatásával.

A különjárat Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indul augusztus 7-én, vasárnap 15.00-kor, a gyülekező 14.50-től lesz.

Az Alcufer Stadiontól a meccs befejezését követően 30 perccel indulnak a buszok vissza Székesfehérvár felé. Kérjük, a visszafelé útra is őrizzék meg buszjegyeiket, amely a biztosítást nem tartalmazza. 

A Gyirmót FC Győr​​ elleni találkozóra indított különjáratokra a buszjegyek a Piac téri ajándékboltban augusztus 5-én, pénteken 12 óráig igényelhetők.

A VidiShop hétfőtől péntekig 9:30-tól 17:00-ig tart nyitva, ebédszünet 12:30-tól 13:00-ig. Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy jegyvásárlással kapcsolatban felmerülő kérdéseikre a +36 20 2874 560-as számon kaphatnak választ!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek