hu en
2016. Július 20. 21:00  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
EL
Egymás után edzett a Vidi és a Čukarički

A két vezetőedző sajtótájékoztatója vezette fel a szerda estét.

Szerdán 19.00-tól a csütörtöki EL-visszavágó helyszínén, a Čukarički Stadionban edzett csapatunk. Előtte Henning Berget kérdezhették a szerb újságírók. Vezetőedzőnknél nem csak a visszavágóval és a Vidivel kapcsolatban érdeklődtek a résztvevők, szóba került a magyar válogatott Eb-szereplése és egy 2000-es Norvégia-Jugoszlávia Európa-bajnoki találkozó is, igaz, Henning Berg azon a meccsen sérülés miatt nem játszhatott.

Az edzés nagyjából egy órás volt, a bemelegítő cicázás után Liam Anderson dolgoztatta meg a játékosokat, majd egymás közötti játék következett.

19.30-tól a hazaiak mestere, Milan Lešnjak és a csapatkapitány, Igor Matic állt a sajtó rendelkezésére. Lešnjak szerint elképzelhető némi változás csapata játékrendszerében, hiszen a kétgólos hátrány miatt támadóbban kell fellépniük, a kapitány pedig abban bízik, hogy sokkal nagyobb önbizalommal lépnek majd pályára csütörtökön, mint a múlt héten.

20.00-tól már a Čukarički foglalta el a pályát, játékosaink visszatértek a szállodába. A vacsora után mindenki pihenni ment, folytatás csütörtök reggel. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek