hu en
2016. Július 20. 15:48  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
VIDEOTON FC II - DAC II 4-2 (2-0)
Vidi II: hatalmas gólok és magabiztos győzelem

Kovács Sándor 40 méterről lőtt gólt, majd később két gólpasszt is kiosztott a DAC II ellen.

Második csapatunk szerda délelőtt nemzetközi felkészülési mérkőzést játszott a felvidéki DAC II ellen. Eldőlt, hogy a Mosonmagyaróvár ellen próbajátékon résztvevő erdélyi kapus, Fejér Béla nem lesz a Vidi labdarúgója. Disztl László együttesének kapuját ezúttal is egy próbajátékon lévő hálóőr, Bukrán Erik védte. Rajta kívül ismét bizonyítási lehetőséget kapott Ante Solomun, Toma György és Heé Viktor, akik már hosszabb ideje szerepelnek nálunk próbajátékon, sorsukról hamarosan döntés születik.

Disztl László az alábbi felállásban küldte csapatát pályára: Bukrán - Kónya, Lorentz, Bognár, Baksa - Réti, Schiller - Kondor, Kovács, Solomun - Sejben.

Második csapatunk remekül kezdte a DAC II elleni felkészülési mérkőzést. Az 5. percben Kovács Sándor ritkán látható, óriási gólt lőtt, mintegy 40 méterről (!), kihasználva az ellenfél kapusának hibáját (1-0). A folytatásban is a mieink domináltak, nem csak jól, de szépen is futballoztunk. A 40. percben ismét Kovács villant, ezúttal remek keresztlabdát adott Sejbennek, aki 15 méterről védhetetlenül lőtte ki a bal felső sarkot (2-0).

A második félidő elején újabb gólt szereztünk, Kondor egy szöglet után talált közvetlen közelről az ellenfél kapujába (3-0). A 66. percben Kovács robogott el a bal szélen, majd nagyszerűen hozta játékba a középen érkező Andróczit, aki szépen vette át a labdát, majd 5 méterről tekert a kifutó kapus mellett a kapuba (4-0).

A DAC II a 81. percben egy gyors kontra végén szépített Kondrlik révén, igaz, ehhez a találathoz kellett Bukrán bizonytalansága is, a végeredményt pedig a 87. percben állították be a vendégek, egy szép akció végén, melyet viszont egy felvidéki szabálytalanság előzött meg a félpályánál (4-2).

Második csapatunk legközelebb szombat délelőtt 10-kor a Mór megye I-es csapata ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen a Sóstói Stadionban.

Disztl László: "Egy nagyon jól játszó ellenfelet sikerült ma legyőznünk. Szép gólokat lőttünk, és voltak még helyzeteink, melyekből újabb gólok születhettek volna. Csapatunk folyamatosan fejlődik, egyre jobban, és egyre eredményesebben játszunk,"

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek