hu en
2016. Március 06. 14:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
50 éve velünk az úton - Jakab László

19 éves kora óta szurkol csapatunknak a Vidi - Haladás bajnoki kezdőrúgója.

A Videton FC - Haladás mérkőzés kezdőrúgását Jakab László végezte el, aki hétfőn, március 8-án ünnepli 67. születésnapját. 1967 óta a Vidi szurkolója, a csapatot számtalan helyre elkísérte, a hazai meccseken pedig mindig ott van. Így van ez idén tavasztól is, természetesen a Pancho Arénába szóló bérlete is megvan, közvetlenül a hazai kispad fölött ül, hogy minél közelebb legyen a történésekhez. A Somogyszilból származó Jakab László 19 évesen, tanulóként érkezett Fehérvárra, itt ragadt és azóta élete meghatározó része a klub.

"Majdnem 50 éve szurkolók a csapatnak, amióta Fehérvárra költöztem minden meccsre próbálok kimenni és a legtöbbre sikerül is, 1973 óta a feleségemmel együtt. Magyarországon belül szerintem mindenhol jártunk már, ahol a Vidi. A távolabbi helyekre két napra utazunk, ilyenkor megpróbáljuk egy kis városnézéssel kiegészíteni a programot, de a lényeg a meccs! Szerdára is megvan már a jegyünk, Miskolcra is elkísérjük a fiúkat! Nagyon sajnáltam a Fradi elleni kiesést, jó lett volna idén megnyerni a Magyar Kupát. Így maradt a bajnokság, ahol azért a dobogó nagyon remélem, hogy összejön! Ez a Hali elleni győzelem jó alap lehet a hátralévő 10 meccsre" - mondta a vidi.hu-nak az ünnepelt.

Jakab Lászlónak boldog születésnapot és jó egészséget kívánunk!


Jakab László és Jakab Lászlóné Erzsike saját szurkolói képükkel ajándékozták meg a Vidit

CÍMKÉK
szurkolók 2015-2016 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek