hu en
2015. Október 25. 15:34  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
FTC II - VIDEOTON FC II 2-1 (2-1)
Hiába játszottunk jobban, nem sikerült megállítanunk az FTC II-t

A mérkőzés első 20 percében a listavezető kihasználta hibáinkat, utána hiába játszottunk jobban, nem sikerült a bravúr.

NB III Nyugati-csoport, 2015-2016, Őszi szezon, 13. fordulóMeccs center 
2-1
(2-1)
Popov 8, Popov 24
Ferencvárosi TC II:
Rácz -- Popov, Szántó, Haris, Gyurácz, Haraszti, Szpirulisz, Kárász, Nagy, Silye, Csilus
Géresi 30
Videoton FC II:
Gábor -- Baksa (Gulyás 46), Szekeres, Bognár, Király, Kiprich, Paudits, Ács, Sejben, Géresi, Büki
2015.10.25. BudapestNépliget pályaJátékvezetők: Takács TamásViczián MátyásFlinta Zoltán

Az NB III-as bajnokságban még veretlen, hazai pályán pedig eddig még százszázalékos FTC II népligeti otthonába látogattunk vasárnap délután.

Jó iramban kezdődött a találkozó, és az első két lehetőséget mi alakítottuk ki, ennek ellenére a 8. percben Popov les-gyanús góljával az FTC II szerezte meg a vezetést. A gól kicsit megfogta együttesünket, és viszonylag gyorsan, a 24. percben újabb gólt szerzett Popov - ezúttal fejjel. A második találat után nagyobb fokozatra kapcsolt Disztl László csapata, és félóra játék után egy nagyon szép támadás végén Géresi szépített (2-1). A félidő hátralévő része komolyabb helyzet nélkül, de nagy iramban telt.

Szünetben Baksa Dénes sérülés miatt cserét kért, helyére Gulyás Gergő állt be. A második játékrészben egyre nagyobb nyomás alá helyeztük az FTC II-t, több ígéretes lehetőséget is sikerült kialakítanunk a hazai kapu előtt, ezekből azonban nem született gól. A mérkőzés 92. percében az egyik hazai védő a 16-oson belül mintha kézzel ért volna a labdához, a játékvezető sípja azonban néma maradt, és az eredmény sem változott, 2-1-re nyert az FTC II, és immár öt ponttal vezeti az NB III-as bajnokságot második csapatunk előtt.

Jövő héten az a BKV látogat Sóstóra, amelyik ebben a fordulóban 2-0-ra verte a feljutásért küzdő Győri ETO FC-t.

Disztl László: Az első negyedórában fölényben játszott a Fradi, de utána átvettük az irányítást, és egész mérkőzés során nagyszerűen játszottunk, uraltuk a mérkőzést, az ellenfél fölé nőttünk, sajnos az eredmény mégis számunkra kedvezőtlen lett. Gratulálok a fiúknak, jó meccset játszottunk!

 

CÍMKÉK
2015-2016 NB III Nyugati-csoport Ferencvárosi TC II - Videoton FC II
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek