hu en
2016. Október 24. 14:15  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
UTÁNPÓTLÁS
Értékes győzelmet aratott U15-ös csapatunk – utánpótlás eredmények

A Vidi 15 évesei mellett U16-os csapatunk és az U18-as lányok is újból nyertek a hétvégén. 

U19-es csapatunk a Vác otthonában 4-2-es vereséget szenvedett szombaton. Bár Lencsés Balázs és Szekeres Marcell találataival az első negyedóra után még 2-0-ra mi vezettünk, a váciak az első félidő végére kiegyenlítettek, majd a második játékrészben egy öngólnak is köszönhetően végleg eldöntötték a három pont sorsát.

U17-es csapatunknak sem sikerült győznie ezen a hétvégén a Sopron ellen. A vezető gólt hiába szerezte meg Szabó Bálint a második félidő első percében, a vendégek gyorsan kiegyenlíttettek, majd a 91. percben belőtték a győzelmet jelentő találatot is, így 2-1-es vereséget szenvedtek 17 éveseink.

Újabb győzelmet könyvelhettek el szombaton, így hibátlan teljesítménnyel továbbra is vezetik a tabellát a Vidi U16-osai. A Sopron ellen hazai pályán Marton Gergely és Vida Dorián góljaival 2-0-ra nyertek a csapat. „Rossz kezdés után hamar átvettünk a mérkőzés irányítását, ám hiába vezettünk sok szép támadást, az elkapkodott végső döntések, illetve a szerencse hiánya miatt rengeteg helyzet maradt ki egész mérkőzés alatt. Mindezek ellenére két találatot is szereztünk, illetve a védelmünk fegyelmezettségének köszönhetően ellenfelünk támadásai nem jelentettek veszélyt a kapunkra. Úgy gondolom, a hibáink ellenére is megérdemelten nyertük meg a mérkőzést” emelte ki Thomas Sowunmi, az U16-os csapat vezetőedzője.

U15-ös csapatunk 1-0-ra nyert a Vasas Kubala Akadémia vendégeként szombaton, Szöllösi Máté találatának köszönhetően már az 5. percben megszereztük a győztes gólt. „A múlt heti Illés Akadémia elleni győzelem után, most a Vasas Akadémia ellen is bizonyítottuk, hogy jó úton járunk a csapatépítés terén. Az első félidőben egy kontratámadás végén Szöllösi Máté szemfüles góljával szereztünk vezetést, ezután ugyan a Vasas dominált, de gólhelyzetet nem tudott kialakítani, védekezésünk jelesre vizsgázott. Összességében egy erős akadémiai csapatot hazai pályán sikerült legyőznünk taktikus, fegyelmezett játékkal” – értékelt Vajda Gusztáv, az U15-ös csapat vezetőedzője.

A Vidi U14-esei ugyancsak a Vasas Kubala Akadémia vendégeként léptek pályára, és 6-1-es vereséget szenvedtek. Gólunkat Fodor Péter lőtte.

Újabb elsöprő győzelmet arattak viszont U18-as lányaink, akik ezúttal a Sopron csapatát verték meg 13-0-ra. Trampler Kinga öt, Baksa Bianka Barbara három, Császár Zsófia pedig kettő találatot szerzett, míg Gimes Georgina Csilla, Demeter Renáta és Gál Patrícia egyszer-egyszer volt eredményes. A 18 éves lányok továbbra is 100 százalékos teljesítménnyel vezetik a tabellát.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek