hu en
2016. Október 25. 15:06  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu / Peka Roland
INTERJÚ
Fejes András: "Biztos továbbjutást várok a Makó ellen"

Védőnk azt mondta, az alacsonyabb osztályban szereplő Csongrád megyei együttes ellen is ugyanolyan komolyan készül a csapat, mint egy NB I-es bajnokira.

"Nem csak a szurkolók, de mi is magabiztos továbbjutást várunk magunktól. Ami nagyon fontos, hogy egyáltalán nem becsüljük le a megye I-es kupaellenfelünket, ugyanolyan komolyan készülünk a szerdai mérkőzésre, mint bármelyik NB I-es bajnokinkra. A labdarúgásban nagyon fontos, hogy tiszteljük az ellenfelünket. Biztos, hogy a lelkes makói együttes mindent megtesz annak érdekében, hogy megnehezítse a dolgunkat, ráadásul elég sokat is kell utaznunk szerda délelőtt, de nem keresünk kifogásokat, mindent ki akarunk adni magunkból a pályán. Nagyon jó a hangulat az öltözőben, hiszen már második helyen állunk a tabellán, hétvégén nagyon magabiztosan nyertünk a Paks ellen, és a szerdai kupameccsünk után nagy rangadó vár ránk szombaton Angyalföldön. De egyelőre most minden idegszálunkkal a szerdai kupameccsre koncentrálunk" - nyilatkozta honlapunknak Fejes András.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek