hu en
2014. November 06. 08:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI EST
Simon és Szolnoki voltak a Club 1941 vendégei

Csapatunk két játékosa jó hangulatú, kötetlen beszélgetésen vett részt az RBD törzshelyén.
 

Joan Carrillo néhány héttel ezelőtti látogatását követően ezúttal játékosok képviselték klubunkat a Club 1941-ben, az RBD által szervezett szurkolói esten. A két meghívott vendég Simon Ádám és Szolnoki Roland voltak, az est házigazdája pedig szokás szerint Őri Márk volt. A kötetlen, közel egyórás beszélgetés végig jó hangulatban telt, a játékosok néhány kulisszatitkot is megosztottak a drukkerekkel, majd ezt követően az ultrák felvázolták a labdarúgóknak a szurkolói helyzetet, ahogyan ők látják. Végül játékosaink is kérdezhettek a drukkerektől, és ekkor már az RBD-sek árultak el szurkolói kulisszatitkokat.

"Nagyon jól éreztem magam. Most először vettem részt ilyen szurkolói esten, és meg kell mondanom, nagyon pozitív érzéseket hagyott bennem az egész. Úgy gondolom, gyakran kell ilyen szurkolói összejövetelt tartani, és lehetőség szerint, minden játékosnak legalább egyszer részt kell vennie, ugyanis fontos, hogy tartsuk a kapcsolatot ilyen formában is a szurkolókkal. Az biztos, ha legközelebb is kapok meghívást, nagyon szívesen teszek annak is eleget" - nyilatkozta honlapunknak a szurkolói est végén Szolnoki Roland.

CÍMKÉK
Szolnoki Roland Simon Ádám
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek