hu en
2014. Október 12. 21:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
VIDEOTON FC II - MAGLÓDI TC 3-0 (0-0)
Géresi kétszer, Pajac egyszer volt eredményes a Maglód ellen

Az első félidőben csupán helyzetekig jutott második csapatunk a sereghajtó ellen, a második játékrészben viszont már gólokat is szereztek a fehérvári fiatalok.

NB III Közép-csoport, 2014-2015, Őszi szezon, 9. fordulóMeccs center 
3-0
(0-0)
Géresi 61, Pajac 84, Géresi 86
Videoton FC II:
Gábor -- Baksa, Dobsa, Büki (Bognár 29), Kókány, Kiprich, Cseszneki, Kocsis Gergő (Szelei 46), Havasi, Géresi (Kalmár Bence 87), Pajac

Maglódi TC:
Szacskó -- Németh, Budafai, Klujber, Lukács, Szirtesi, Bátori, Horváth (Bartha 64), Molnár (Kardos 55), Greskó (Vincze 74), Lukács
2014.10.12. SzékesfehérvárSóstói StadionJátékvezetők: Móri TamásMakkosné Petz BrigittaBertalan Dávid

Bíró Imre vezetőedző sérülés miatt továbbra sem számíthatott több alapemberére. A 6 hete keresztszalag-szakadást szenvedő Paudits Patrikon kívül az utánpótlás-válogatott Sejben Viktor, Dominique Vallejos és Vincze Viktor bajlódott sérüléssel, míg Király Bence a múlt heti piros lapja miatt nem léphetett pályára. Ott volt viszont Kocsis Gergő, aki pénteken az U21-es válogatottban szerepelt az oroszok elleni 1-1-es felkészülési mérkőzésen - a Vidiből azon a találkozón még Kleinheisler László játszott - valamint szintén pályára lépett Pajac Marko, aki a legutóbbi Ligakupa-meccsen piros lapot kapott, és a kupasorozatban két meccsre szóló eltiltásban részesült.

Alig telt el félóra a meccsből, amikor kényszerű cserét kellett végrehajtania Bíró Imrének, Büki Baltazár kapott ugyanis egy komolyabb "medvepuszit" és nem tudta folytatni a játékot. A mieink irányították a mérkőzést, de sokáig nem jegyezhettünk fel helyzetet. A 33. percben Pajac iramodott meg egy labdával, kicselezett két védőt, majd egyedül vezethette a játékszert a maglódiak 27 éves kapusára, Szacskó Lászlóra, aki a magyar strandfoci-válogatott hálóőre is egyben, és kettejük párharcát végül a kapus nyerte meg. Egy perccel később Havasi kapura lövését kellett bravúrral védenie Szacskónak.

A második félidőben a játék képe nem sokat változott. Csapatunk horvát játékosát, Pajacot nem bírták a vendégek szabályos eszközökkel megállítani, két sárga lapot is kiharcolt a végig agilisen futballozó szélső. Tíz perc telt el a második játékrészből, amikor Bognár adott pazar labdát Géresinek, aki egyedül vihette kapura a labdát, azonban Szacskó ezúttal is hárítani tudott. A 61. percben Cseszneki húzta meg a jobb szélen a labdát, majd pontosan adott középre, ahol érkezett Géresi, és közelről ezúttal már nem hibázott (1-0). Fontos találat volt ez, hiszen több mint 450 perc után szerzett második csapatunk ismét gólt az NB III-ban. A 84. percben Pajac mutatott be egy szép szólót, négy Maglódi játékost cselezett ki, majd higgadtan a kapu bal alsó sarkába lőtt (2-0). A végeredményt két perccel később Géresi állította be, aki Szelei szép labdáját követően okosan emelt a kifutó kapus fölött a hálóba (3-0).

A Vidi II legközelebb szombaton délután 16:30-kor a fővárosban, a REAC vendégeként lép pályára.

 

Bíró Imre:

"Gratulálok a játékosaimnak, hiszen a legnehezebb ellenfelet, saját magukat sikerült legyőzniük, és magabiztosan tartottuk itthon a 3 pontot, amely nagyon fontos volt számunkra."

CÍMKÉK
2014-2015 NB III Közép-csoport Videoton FC II - Maglódi TC
Hírek
A NIKE Premier Kupa döntőjében U15-ös csapatunk 2015. Október 12.

Az elmúlt heti bajnoki fordulók mellett a Vidi U15-ös csapata a NIKE Premier Kupa régiós fordulóján is helyt állt, és az országos döntőbe jutott.

Horváth Ferenc szerdán a Magyar Kupában debütál a Vidi élén tétmeccsen, szombaton pedig a Honvédot fogadjuk bajnoki mérkőzésen HETI MENÜ @ 2015. Október 12.

A Vidi II ismét hazai pályán játszik, ezúttal a 9. helyezett Mosonmagyaróvárt fogadja Disztl László fiatal együttese.

És egyébként, hogy élsz? - Villámkérdések Pölöskei Zsoltnak 2015. Október 11.

Az új szezonban is folytatódik rovatunk, amiben nem kizárólag a labdarúgással, a meccsekkel kapcsolatban kérdezzük játékosainkat, hanem a mindennapi életükre, szokásaikra vagyunk kíváncsiak, vagyis olyan dolgokra, amelyek a munka vagy a tanulás mellett mindannyiunk életében fontos szerepet játszanak.

A Sóstói Stadion adott otthont a kétnapos Coerver szemináriumnak 2015. Október 11.

Közel 120 szakember vett részt a Coerver Coaching Youth Diploma tanfolyamon.

Tíz emberrel nyert a Vidi II az eddig veretlen ETO ellen VIDEOTON FC II - ETO FC 4-2 (3-2) @ 2015. Október 10.

Már a 4. percben megszerezte a vezetést a győri együttes, azonban második csapatunk fél óra alatt három gólt is szerzett, és bár a második félidő hajrájában 10 főre fogyatkoztunk, és büntetőt is elvégezhettek a zöld-fehérek, mégis sikerült a három pontot Sóstón tartanunk.

15 órakor Vidi - ETO rangadó a Sóstói Stadionban! 2015. Október 10.

A Sóstói Stadion centerpályáján kerül megrendezésre szombaton 15-kor a Vidi II - ETO NB III-as rangadó, melyre a belépés mindenki számára ingyenes.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek